Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 adrese teslim çiçek yollamak hala gunumusde dewam ediyor mu? :-) ediyorsa da tahmini ne kdrdır bilenler aydınlatırsa sewinirim :-)[signature][hline]|Pyro| karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki: bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 ediyor nerede oturuyorsun? mesela göztepe dersen gidip sorabilirm altımızda çiçekçi var[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 izmir de oturuyorum da kabatslak su kdr dan asagı degıldır dıye ögrenebılsem o bile kafii :-)[signature][hline]|Pyro| karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki: bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 walla şööölee bi örnek vereyim ben son sevgililer gününde yollamıştım sadece çiçeklerin parasını vermiştim. ekstradan bi para falan vermedim...[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 www.e-cicek.net ben hep kullaniyorum[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 aslında doğru normalde kargo ücreti almıyorlar (tabii sen çelenk göndereceksen o ayrı) bu arada buket buket çiçek göndereceğine konser bileti al bir tane ve tek bir kutulu beyaz gül koy kutunun içine bileti onu gönder[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 shimdi aplamla konustumda sadece cicegi alıyormussun adres vs verıyormussun ücretsizmishde bnm suan ki durumum farklı gel gor ki daha salı gecesi konsere gıttık sulandırmıs olmayalım :-P[signature][hline]|Pyro| karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki: bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 o zaman başka bir şey yap yani kızın çiçeği alında "ay ne şiriiin bana çiçek göndermiiiş" demesini umut ediyorsan iyidir ama "ay manyak bu çocuk hastasıyım!" gibi bir cümle sarf etmesini istiyorsan çiçeğin içine bir de küçük hediye koy derim öle kuru kuru çiçek mi gönderilir peh... kız napacak çiçeği yiyecek mi? (inek olmadığı sürece)[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 abi kız bana chok kısgın tmm ii yazmıssında sımdı ishin yoksa oglen sıcagında hediye de ara? =)[signature][hline]|Pyro| karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki: bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 ya al bi zezgahtan parlak taşlı bir kolye ver gitsin ya da ne bilm sevdiği bir mahlukat varsa onun temasından bir yüzük neyin al dursun işte... çiçek hiç bir şeydir hediyeli çiçek herşey[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 başarıya giden yol babacumun öğretilerinden geçmez ! (: [hline]kelin merhemi olsa kendi başına sürerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 choktan gittim halettim tepkiyi beklıorum baqalım =)[signature][hline]|Pyro| karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki: bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar