Divin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Şimdi üşengeç olduğum için ewe wireless network kurdum (us robotics). ADSL modemimi routerıma bağlıyorum ordan laptopumla nete girebiliyorum herşey iyi güzel. Ama çok fazla veri kaybım oluyor. Bunu çözmenin bir yolu var mı? Yoksa bu teknolojinin dezavantajı da bu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Oyunlarda mı? Malesef bunu çözmenin bir yolu yok. Loss yüksek olacak. Ama veri kaybın webde bile ciddi bir problem oluşturuyorsa başka bir sorun olabilir.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Lineage 2 | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Hmm, ewet webde sorun değil ama modemim aynı sadece ethernet kablomu çıkartıp wireless cardı takıyorum ve puff.. Hmm çok elverişli bişey değil demek ki. Uzaklık da çok çabuk etkiliyo sinyal yoğunluğunu.. Yapacak bi şey yoksa ancak tuvalette işime yarar bu alet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Yuh adam evine kurmuş. Laptop ne marka . Hani o işlemcileri üstünde wireless olan(unuttum adını) laptop çeşidimi yoksa wireless kartmı aldın. Aldıysan kaça aldın ben sordum 110 dolar dediler.. Daha ucuzsa nerden aldın..[signature][hline]http://213.194.122.66:8000/listen.pls 24 http://213.194.122.66:7000/listen.pls 64 streo server yurtiçinde djler aranıyo. Tür rock. radyo [on] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 hyr benim işlenmci centrino deil. o yüzden ayrıca iki kart aldım bi de network router aldım... tam olarak hatırlamıyorum ama sanırım hepsi 350 dolar civarı bişeye maloldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 bizim evde wireless var ve hic loss olmuyo hatta evden 2 kisi beraber online oyun oynadigimizda bile sorun olmuyo markasi belkindi sanirim[signature][hline].:>:>L:POKDTFYSEYThgfgggggggggggggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar