pronoit Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 bir iki haftadır monütör de arada bir böyle günde iki üç kez falan. saliseliğine görüntü gidip geri geliyordu. şimdi de monütörün tüm renkleri soldu falan sonra düzeldi. bir fikri olan var mı neden böyle yapmaya başladı alet? 19 wide lcd datron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 monitör olsa gerek :) Başka monitör denedinmi ekran kartı ile bir problemin olmasın? Ekran kartının fazla ısınması anlık görüntü kaybı yaratabilir. Ekran kartı sürücü güncellemeni tavsiye ederim ilk olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 DareJedi said: monitör olsa gerek :) Başka monitör denedinmi ekran kartı ile bir problemin olmasın? Ekran kartının fazla ısınması anlık görüntü kaybı yaratabilir. Ekran kartı sürücü güncellemeni tavsiye ederim ilk olarak. kablodan olabilir diyorlar. böyle abi göz kirpar gibi bazen görüntü gidiyor ( bildin siyah ekran olyo ama acayip kısa süryo dikkat etmezsen fark etmezsin bile gün de bi iki kez bu oluyordu hep alla alla diyordum) bugunde renkler baya baya soldu 3-4 saniyeline sonra düzeldi ( arada ben monitörü dürttüm belki de ondan düzeldi nese) monütör halktandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 datron lcd ise kablodan olduğunu sanmıyorum, bu tür markalara önyargım var benim :P ama çoğu zaman da haklı bi önyargı bu. Garantisi varsa bence bi ver. Ayrıca yine de bu sorun olduğunda kabloyu oynatıp oynatmadığına dikkat et. Oynatmadığın halde böle saçmalıyosa (ki kesin öyledir) ekran nanay demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar