ekinakis Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 şimdi arkadaşlar bu sabah western digital 500gb external hard disk aldım sabah çalışıyordu tıkır tıkır herşeyimi içine koydum sonra fişten çıkartım başka bişiy takmak için tekrar takdığımda çalışmayaya başladı aslında sesler geliyor içinde çalışıyor ama on düğmesine basınca açılmıyor harddisk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Açıkken fişten çekmemişsindir herhalde? Veya çalışıyorken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ekinakis Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 yok hayır arkadan off yaptım ama hala çalışıyordu alet hani arkadan kapama tuşuna basınca bilgisayarla ilişkisini kesiyor alet tamamen kapanmıyorki? şu anda da hala çalışıyo alet sesler geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 başka bir bilgisayarda çalıştırmayı dene. çalışmazsa aletten çalışırsa senin usb çıkışında/prizinde problem olabilir. wdnin çıakrdığı ilk 500gblik ex-hddlerden birine sahibim, açma kapama tuşu bile olmadığı için bilgisayarla beraber açılıp kapanıyor. o yüzden bu tarz bir sorunla hiç karşılaşmadım. yerinde olsam o arkadaki tuşu pek kullanmazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 WD 500 external HDD'lerde sorun var benimki patlamıştı içinde 400 tane yep yeni film ve bi dünya mp3'le birlikte. Ne sövmüştüm anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Disk ntfs formatli ise muhtemelen disk header lari kaybolmustur, okunamaz hale gelmistir. O acidan usb ile baglanan disk storage olarak gorunmuyor olabilir. Birinci cozum yolu linux uzerinde ntfs-3g kutuphanesi ile birlikte diski force mount ile mount edip header olusturmaya calismak, ikinci cozum icinden diski cikartip anakarta direk sata veya diskine gore bazilarinda ide olarak baglayip benzer islemleri disk windows altinda yapmak olabilir. diski acmadan once servisine danismani tavsiye ederim. Eger icinde cok onemli birsey yoksa bu sekilde kurtarmaya calisma bile, cunku hatri sayilir bi miktar denemeden sonra kafa kalibrasyonu bozup en son clicks of death alabiliten var. ki benim almisligimda vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar