Pluton Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 En son böyle birşey 2006'da lazım olmuştu ama o zamanlarda bulamamıştım. Arama yaptım 1 tane ücretli script var %100 diyor onlar yapabiliyorsa sanırım vardır bir çözümü diye ceviz, iyinet gibi yerlere sordum ama ordada kesin cevaplar çıkmadı. Şansımı birde paticikde deneyeyim dedim. Proxy'i arkasındaki gerçek IP'yi bulma şansımız var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 pek bir bilgim yok konuyla ilgili ama, dusununce olmamasi lazim.. temel olarak bu is icin kullanilan header HTTP_X_FORWARDED_FOR'dir, ona bakabilirsin. fakat o headeri sadece transparent proxy kullanan isp'ler doldurur. yoksa cloaking amacli proxy'nin olayi bu bilgiyi sizdirmamaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 ceviz'de yoksa yoktur ya. en kral adamlar orda. onlar bilmiyorsa kimse bilmiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Herkes bulunamaycağını söylüyo ama bu script %100 engelledik diyor 25$ mış zaten alalım da bi inceleyelim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 TCP/IP protokolünde hiçbir paket başlığnda o ip gitmez. 100 % bulunamaz dedikleri bu. Bulmanın tek yolu, ip'sini öğrenmek istediğin bilgisayarda çalışacak bir kod. Activex, java script vs ile o ip bilgisin alıp sana ileticek. Bu da haliyle karşı bilgisayarda engellenebilecek bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 jscript ile olabiliyor mu öyle birşey cidden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 java script değil de java ile öğrenilebilir gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 transparent proxy bulursun, anonim bulman imkansiz. (polis proxy serverina baskin yapip loglara bakmadigi surece) oyle birsey olsa Dunya su an cok farkli bir yer olurdu, bulanda nobel i alirdi. Karsi tarafa trojan tarzi birsey bulastirirsan olur ancak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar