Xeria Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 arkadaslar vendorda pack lama ve contrat var ama horse yok ne yapabilirim? yardımcı olursanız sevinirim simdiden tesekkurler..[signature][hline]Xeria Uo Owner Gelecek AydınLanıyor..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 yanlış bölüm .. burası forumla ilgili şeylerin tartişildiği yer , UO değil ...[signature][hline]"you know , I am a simple man , a mere fighter ..lest know this mate , NEVER TRUST SOMETHING THAT BLEEDS FOR DAYS , YET LIVES " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 hmm UO Emülatörleri bölümünde sorabilirsin ? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 oha :-o[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? [Bu mesaj theKingpin tarafından 21 Mayıs 2004 03:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Bak ne guzel tasınmıs buraya bır tane daha thread nie actın :yapma:[signature][hline]Bowie Is Was Here.Bowie Copyright ® Konu ile ilgili link. -coLdwind-, 20 June 2003 00:50 tarihinde demiş ki: hmm 400 galon sperm bir boşalmada.. helal olsun :p Duke_Guybrush, 20 June 2003 00:56 tarihinde demişki: neyse ki türkiyenin okyanusa kıyısı yok. walla ben bayaa su yutarım çünkü ehehe Babanizin Hostu Gibi Kullanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeria Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 arkadaslar bu tur sacma seyler yerine sorunum cevabını yazsaydınız daha guzel olmazmıydı? ben buraya actıgımda tasınmamıstı herhalde yoksa neden 2. aynı konuyu acayım allah allah![signature][hline]Xeria Uo Owner Gelecek AydınLanıyor..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Xeria hangi scpleri kullanıyorsun bilmiyorum ama eğer nebula scplerini kullanıyorsan vendor_temp.scp var onun içinde animal trainer diye aratırsan vendorun sattığı hayvanları görebilirsin SELL=c_horse_brown_dk gibi .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madsoul Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 said: verdorlar at satmıyor.. vay pu.t vendorlar vayyy.. goruyomusun yaptıklarını..[signature][hline]Mail: [email protected] Msn: [email protected] Icq: 146399049 Icq: 9093131 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vilt Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Bir shard sahıbı bu sorunu kendı cozebılmelı.[signature][hline]myht never die,only changes. vilt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lawrance Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 arkadaşlar ortalığı kızıştırmak gibi bi niyetim yok bu sölediğime cevap vermezseniz sevinirim (artislenmeyin) arkadaşlar demişsinizki bi uo server sahibi bunu çözebilmeli burası yardım amaçlı kurulan bir forumdur okey bunu biliniz ve ona göre bizim uo cuların tabiri ile newbie tabi bu sizin ben bi uo cu değilim artık o tür arkadaşlara veya newbie olmuyan sadece bi kaç bilemediği şeyi buraya gelip soran arkadaşlara saygılı davranın bu forumda kimse kimseye her ne yetkide olursa olsun saygısızlık yapamaz yaparsada her türlü cezasını çeker .![signature][hline]Hayatın Ultima Online değil bunu kafana koy benim gibi gerizekalı gibi uo ya kafa takıp kız arkadaşını ihmal etme gibi bi hareketde bulunma ultima geçicidir kız arkadaşın kalıcı tamammı adam gibi davran bu yazıyı okuyorsan delirtme beni .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 lawrence +1[signature][hline]KralArthur, 02 Nisan 2004 19:11 tarihinde demiş ki: Senin zayıflaman için 40 fırın ekmek yemen gerekir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeria Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 lavrance +10 bir owner bunu cozebilmeli demissin belkide haklısın ama emin ol seninde bilmediklerin vardır tecrube sartttır saygıya davet ediyorum.. ben bildiklerimin %80 İNİ Burdan ogrendim onun icinde herzaman burdayım.. sanırım sende ananın karnında ogrenmedin! sevgiler sunuyorum durusce gelen yardımlara tesekkur ediyorum..[signature][hline]Xeria Uo Owner Gelecek AydınLanıyor..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Yuh beah 11 mesaj gelio 1 tanesi cevap diğerleri ya geyik yada başka bişi ne kafa adamlarıs ya pf :)[signature][hline]KralArthur, 02 Nisan 2004 19:11 tarihinde demiş ki: Senin zayıflaman için 40 fırın ekmek yemen gerekir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lawrance Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Arkadaşlar imzamdada yazmışım bunlar için o güzel hayatınızı kırmaya sevgilinizi üzmeye ultima için ne gerek var illaki birileri sizlere yardımcı olur dün sevgilimden ayrıldım ve şuanda birini dövmeye gidiyorum[signature][hline]Hayatın Ultima Online değil bunu kafana koy benim gibi gerizekalı uo ya kafa takıp kız arkadaşını ihmal etme gibi bi hareketde bulunma ultima geçicidir kız arkadaşın kalıcı tamammı adam gibi davran bu yazıyı okuyorsan delirtme beni .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar