Toledor Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Cuma günü pc yi açık bırakıp gittim, bugün geri geldim az önce torrentim açıkken farkettiğim şu problemim var Antivirüsü kontrol ettim, dosyaları kaldırdım tekrar ekledim nafile. Normal başlıyormuş gibi başlıyor 4-5 saniye içerisinde hepsi "Erişim engellendi" diyerek iptal oluyor. Nette elle tutulabilir bi açıklamaya rastlamadım. Görüşlerinizi paylaşabilirseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Ben dosyayı indirmeye başladıktan sonra HDD yi ayırdığımda veriyodu o hatayı. Eğer harici bir yere indirmiyorsan bi chkdsk iyi gider gibi duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 hariciye indiriyorum. Gayet güzel görüyor hariciyi normalde hatta girip o indirilen parçaların, indiildiği kadarını o anda oynatabiliyorum. Zaten sorunuda bir anda vermiyor indirmeye başladıktan yaklaşık 6-7 saniye sonra veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 re-check de bi. bi de utorren dosyaları nereye indirsin seçeneğinde, dosyanın olduğu yeri seç, öyle başlat. bunları yaptıysan ve olmadıysa bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Recheckledim, sonra tekrar aynı sorunu verdi. 2-3 gün öncesine kadar yoktu böyle bir sorun. 2 gün evde değildim o sürede açık kaldı pc. Belki elektrik gidip gelmiştir emin değilim. Dünde geldim Gta IV için .Net framework 3.5 ve deamon tools yükledim. Gece yarısıda bu olayı farkettim, hikayeside bu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Bugün dersteyken aklıma geldi konu tekrar, son yazdıklarımı düşündm. Deamon tools a geldiğimde sorunu buldum. Deamon tools yeni bir drive yarattığı için Haricinin H: olan ismi I: olmuş olabileceği aklıma geldi ve gerçekten öyleymiş. Ufak gibi gözüksede pek göze çarpmadığı için bocalatan bir sorun sadece bunda değil diğer bütün bu tarz işlemlerde böyle birşeyle karşılaşabilirsiniz. Yardım eden ve okuma gayretini gösteren tüm arkadaşlara teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Aynı hataymış. Güzel tespit. Tebrik eder, geçmiş olmasını dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar