Deadlock Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Arkadaşlar bir araştırmam sonucu piyasada 12 tane emulator oldugunu kesfettim... Bunlar hakkında bilgisi olanlar buraya yazsın,(sphere ve runuo yazmasanız olur) Emulatörler : o Epsilon o Lonewolf o Nox-Wizard o POL o RunUO o Sphere o SteamEngine o SushiX o Tupi o UOX3 o UOX Classic o Wolfpack[signature][hline]Uotr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 epsilon,steam,sushi ve tupi dışında genel olarak biliyorum.Zaten kurulumu ve geliştirimi kolay artık emulatorlerin ancak bir çoğu script bazında programlama dili bilmek gerektirdiğinden,hepsi ayrı kişilere hitap ediyor.[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad welcome back!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadlock Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Merak ettigim sey scripting dil farklılıklarımı yani sadece triggerlar falan mı farklı yoksa tümden farklımı ?[signature][hline]Uotr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 tümden.mesela wolfpack python dili bilmek gerektirirken,runuo c# yi bilmek gerektiriyor.UOX ayrı POL zaten kapkarısık birsey.Sharky bayagı iyi biliyor mesela POL u ama zor ogrenmesi.[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad welcome back!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 sadece bunlarla kalmiyor, bilinmeyen bir ton emulator daha var.[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daniska Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 ewet hmm peki şuan en çok tutulan sphere olduğu bariz.. peki hangisi nekadar iyi ve sphere neden önde? basitmi?[signature][hline]asp.NET Technology and Subbranches http://www.RedTurk.com |Yenilendi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Emulatorlerin en basiti sphere.[signature][hline]Uotr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 NoX-Wizard hakkında bildiklerimi paylaşayım: 2 yıl önce bakmıştım, bi ara ilgilenmeye kalktım fakat yine bıraktım. C++'a benzer bir scripting dili var. İlgilenenler için adresi: http://noxwizard.sourceforge.net/[signature][hline]Noir UO Shard açıldı, hala sürüp gidiyor. Gumm özel mesajdan bildiriyor: ...detaylı olark anlatırmsn evi nerde hazırlıyacam oyundamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Nox-Wizardi kurdum ama dll verio.[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... CeNdEre 06 Genclik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Çünkü en hızlı yaratılabilen dünya Sphere ile yapılıyor. POL 'ün çıkış amacı, bir UO Emülatörü olmak değil. UO yu kullanarak farklı dünyalar yaratılabilmesini sağlamak.. Gerçi şu anda tüm POL Default Distro larının hepsi OSI Type UO şeklinde.. POL 'ün (core değil) programlama dili ( script diyemeyeceğim compile bile ediliyor :D ) hafif C tadında.. Yapısal bir dili var, fakat arada tam object oriented olmasa da, biraz andıran şeyler de yaptırabiliyor.. C# dan çok daha kolay olduğu kesin :) Bu da rapid development getiriyor yanında. RunUO ile belki karşılaştırılabilir POL.. Sphere diğer tüm emülatörler içinde, uzun süre ilgi gösterildiği için bu kadar tuttu. Yoksa Wolfpack gayet başarılıydı bir aralar.. Ayrıca C değil miydi ya Wolfpack ?[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. .. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Sphere en iyisi ve en tutulanı.[signature][hline]Uotr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 4 sene bekleyin mezun olunca size birde ben emulatör yazam :-p[signature][hline]Bazen Savaşı Kazanmanın Tek Yolu Savaşı Kaybetmektir . [Bu imza zgrw tarafından 09 May 2004 14:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 4 sene bekleriz emulatorun adını ne yapcan zgrw uo :)[signature][hline]Uotr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 UOforzgrw olsun :-p[signature][hline]Bazen Savaşı Kazanmanın Tek Yolu Savaşı Kaybetmektir . [Bu imza zgrw tarafından 09 May 2004 14:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 said: sharky, 21 Mayıs 2004 00:19 tarihinde demiş ki: ..Wolfpack gayet başarılıydı bir aralar.. Ayrıca C değil miydi ya Wolfpack ? iyi de benim mesajım neden silindi anlamadım[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 emülatörler arasından ilk üçte sphere pol ve runuo var. sphere bu üçlüde (ve muhtemelen tüm emülatörler arasında) en kötüsü. hem bug içerme bakımından hem bugların fixlenememesi bakımından. pol sharky'nin emektarı olduğu emülatör. belirli bir hızda gelişmesi devam ediyor fakat kullanımı yaygın olmadığı için pek test edildiği söylenemez. runuo şu sıraların gözde emülatörü. 1500 den fazla kullanıcıyı rahatlıkla kaldırabildiği için (72 saat, 3000 kişi testi yapılıyordu, sonucu bilmiyorum) çekinmeden runuo bence en iyi diyebilirim. hatta yakın zaman içinde runuo'nun open source olması söz konusu. bu da custom server olayının dibine inmek demek olacak. en büyük dezavantajı yazılım bilgisi gerektirmesi. c#'ın ya da herhangi bir yazılım dilinin eventlerini delegatelerini abstract classlarını kullanacak kadar bilginiz yoksa yanlış emülatörde şansınızı deniyorsunuzdur.. bu yüzden ısrarla runuo[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 said: zgrw, 21 Mayıs 2004 22:51 tarihinde demiş ki: UOforzgrw olsun :-p Harbi aslında turkiyeye has bir emulator cıksa cok güzel olur bu işi bilenler kafa patlatsa çok iyi olur... Silencer,Baggio,TheCoder,Dmx gibi arkadaşlarımız dikkate alsın bu mesajı.[signature][hline]Uotr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 said: TaZmAnYaK, 21 Mayıs 2004 23:34 tarihinde demiş ki: iyi de benim mesajım neden silindi anlamadım Mesaj atmamissin ki silinsin ?[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. .. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 arkadaaslar kusura bakmayın ama adam burada ogrenecek sonra baska forumlarda kendisi biliomush gibi yazacak o yuzden eger altına paticik imzasını atmassa ayıp eder.[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar