Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 var ise bi yere upload edip link verebilirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 bi rom'un kaç mb olduğundan haberin war mı? upload etmek imkansız. ama harika bi site biliyorum emulator ve romlarla ilgili: www.antikoyun.com bi dolu rom'u burdan bulabilirsin[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 kendileri 4mb [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 22 January 2004 20:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 olamaz şimdi farkettim www.antikoyun.com'daki rom download linkleri kaldırılmış! o zaman sana www.romnation.net i öneriyorum[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 gerek yok saol buldum filemirrors.net rulaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Bende indireyim ya street hoopz'u, ne zamandır oynamıyordum.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 uplıyorum çünkü formatla beraber arada kaynamış gene rom bu sefer aradım taradım bulamadım bilen duyan gören varsa tiz söyleye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 ya ben king of fighters ı arıyorum ama arkadaş 80mb olduğu için pek bulamıyorum.[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough The first Levie of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 levie sana kıyak buyur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 iyi de ohhoooo 40mb kim indircek bunu?:D[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough The first Levie of Paticik [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 21 Mayıs 2004 22:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Levie neden bu kadar şaşırdınki istersen internetten 20gb indirirsin (p2p vs.)[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 nealaka onu anlayamadım? indirdim bitti bile sen neden bahsediyosun?[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough The first Levie of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 said: LevieMaxilack, 21 Mayıs 2004 21:36 tarihinde demiş ki: ya ben king of fighters ı arıyorum ama arkadaş 80mb olduğu için pek bulamıyorum. said: LevieMaxilack, 21 Mayıs 2004 22:48 tarihinde demiş ki: iyi de ohhoooo 40mb kim indircek bunu?:D Bu iki mesajından dolayı öyle bişey dedim.Yane internete yeni başlayan bir insan gibi konuştunda ondan bilgilendirme amaçlı bir mesaj atmıştım (yane zannettiğin gibi ezme amaçlı bir msj değildi attığım).Eğer yukarıda attığın mesajlar dalga içinidiyse onları biraz daha belli edersen sevinirim (bende yanlış anlamış olabilirim, sonuçta yazılarda mimikler olmadığı için insan zorlanıyor karşısındaki o yazıyı hangi duygularla yazdığını eğer yanlış anlamışsam kusura bakma).[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing [Bu mesaj kawa tarafından 22 Mayıs 2004 00:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 hehe ben c64'e 3 yaşımda başlamışım. yani pek söylediğin gibi bi durum yok orasını merak etme. ama orda dana gibi ":D" var onu nasıl görmedin?:)[signature][hline]Darkness is falling in to me If you are trying to save me Left me there And run away No chance left to win you again AHYAAAAAKKKKK!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar