Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş Başvurusunda?

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Şimdi iş ilanlarına bakıyordum da farklı olanakları değerlendirmek için, dikkatimi birşey çekti ismi lazım değil bir bankanın ilanında "daha önce başvurup mülakatta elenmemiş olmak" diye bir koşul var.
Şimdi atıyorum ben bu bankaya başvuru yapsam, yazılı sınavı geçsem (yazılı sınavda acaba ne soruyorlar (müfettiş yardımcılığı sınavı) onu da merak ediyorum) mülakata girsem neyi sorguluyorlar ki, bir kez mülakattan kalanı bir daha kabul etmiyorlar?

Bir de bazı firmalar tam zamanlı üniversiteden mezun stajer arıyorlar. Ücretle ilgili hiç bir bilgi yok. Tam zamanlı stajda asgari ücret veriliyor herhalde? Bir de stajer stajını tamamladıktan sonra hadi gülüm yoluna demiyorlardır herhalde? Mantığı nedir bunun?
Sosyal ağlarda paylaş

o bankanın mülakatında başarısız olmamak şartları sanırsam, sonucta baskalarını takip edemezler isteseler bile

stajerlikte bazi firmalar verir bazileri asgari verir bazileri yol yemek ssk vs ile idare ettirebilir.
hadi gulum demezler genelde, iyi is yaptiysan alirlar, veya hem benim isim goruldu hem de sana tecrube ve cvne yazicak bisey oldu eyvallah da diyebilirler
Sosyal ağlarda paylaş

Basvurursun, eger engel teskil edecek nedenleri varsa seni mulakata zaten cagirmazlar. Basvuranin bir yuzu, gorusmeyenin iki yuzu kara.
Amma velakin reddedildiysen, daha yuksek bir pozisyon icin anca oraya tekrar basvurman sozkonusu olur. Soyle ki 5 sene calisirsin, yukselirsin. Yukseldigin pozisyonda reddedildigin bankada acik vardir, basvurursun. Islerine gelirse degerlendirirler. Zaten islerine geliyorsa o ilandaki herhangi bir kurali gormezden gelirler...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...