Gladmir Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Var mı deniyen? sci fi rts http://www.sega.co.uk/stormrise/stormrise.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Kötü olmasını bekliyordum ama çığır açmış, bambaşka birşey olmuş. # Score:2.0 (10 üzerinden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 console da rts olmaz, hadi oldurdunuz pc ye hiç port edilmez, kafalarına vuran yok ki tom clancy i gören yapmaya devam ediyor. Oyun çok kötü imiş, 10 dakika dayanabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Bir strateji oyunu cikmadan once, tanitim olarak hemen hemen sadece kontrollerin kolayligindan bahsediliyorsa, oyunda pek is yok demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar