Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Ben kendi ev serverımda bütün skillerde ph açtım fakat Healing Taming ve Alchemy de ph olmuyor 1 e 1 ph yapıcam ama yapamıyorum ne yapıcam bi yardım edermisiniz?[signature][hline]KralArthur, 02 Nisan 2004 19:11 tarihinde demiş ki: Senin zayıflaman için 40 fırın ekmek yemen gerekir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 nbl heal sistemse healing.scp de rand ları 1 1 yap[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeria Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 kronosh tam olarak o satırı kopyalarmısın buraya acaba benimde aynı sorunum var... bu scp nin icinde birsuru rand var:)[signature][hline]Xeria Uo Owner Gelecek AydınLanıyor..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sananelen Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 spheretables in içinde her skill için su bölüm var. ADV_RATE=..... eğer nokta koyduğum yeri su sekilde değiştirirsen ADV_RATE=0.1,0.1,0.1 Sana Full Ph acmıs olur yani her seferde o.1 skill gelir Bu arada bir daha konu acmadan önce biraz arastırırsanız iyi olur bu konu daha onceleri forumlarda cok kezz yayınlanmıstı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 sananelen biraz mantıklı düşün nebula sistminde rate i ne yaparsan yap gain alamazsın. rand önemli olan.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sananelen Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Wlla ben kendi serverımda anlattığım şekilde yaptım fistik gibi calısıor ama genede onerin için saol[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar