eysofspeyds Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 bukadar trollenceğini bilseydim açmazdım zaten . ihtiyacı olan bi pati çıkar belki bi iyiliğimiz dokunur diye açtım buraya gördüğün gibi 8 bine verdiğim arabayla da artislik yapmaya niyetim yok zaten. fiyatını belirttim alıcam dedin de satmadım mı niyetim var dedin de iletişime geçmedimmi . bilip bilmeden saçma sapan yorumlar yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 trollerin aggrosunu aldin dostum ilk postta yapicak biseyin yok artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 dert etme.. temizlenir başlık.. bu dahil gider gereksiz mesajlar. sonra pırıl pırıl kalır geriye bu arada güzel arabadır. severiz ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 başlığı kitliyorum yeni bi konu aç daha detaylı yazarsan troll de çekmezsin üzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar