Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Bu gitarı deneyen ,çalan var mı? Varsa tonu nasıl? necki nasıl kalın mı ince mi rahat mı? sololar için iyi mi? bir de Fretlerde işaret yok sadece 12. de var, nasıl mesela 2. perdeden 18. perdeye atlayabiliyorsunuz? hadi bakalım :) EDIT: Bu arada Lespual yazmışım , mesajı göndere bastıktan sonra farkettim. artık çok geç. Kusura bakma Les Paul amca :) [edit]/Yok canim oole bisi :)/Volf[/edit][signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt.Fear.. Fear is my Ally![Bu mesaj Mortis tarafından 19 Mayıs 2004 23:50 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Volfied tarafından 19 Mayıs 2004 23:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 abi gtar supermıs ya[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 tşk Volfy :) ya kraldır baya, Dark Tranquillity'nin gitaristi Niklas abimiz de Les Paul Gothic kullanıyor ama Gibson'ını :) Onun parası var tabe :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt.Fear.. Fear is my Ally!
bilbo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 :-O manyak bir gitarmış! ama bc.rich her zaman ezer bunları :).[signature][hline]I'm still there everywhere, I'm the dust in the wind, I'm the star in the northern sky, I never stayed anywhere, I'm the wind in the trees, Would you wait for me forever?
Dariel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Denedim çaldım ettim rahat bi alet. inlay sorun falan değil, kendi gitarımında 12. perdesi inlayli sadece. klavyenin seni gören kısmında beyaz dot lar zaten var. Sadece pickguard ı bana olması gerektiğinden daha farklı yerleştirilmiş gibi geldi, gibson modeliyle karşılaştırınca. Ama o elime aldığıma has bi kabızlıkta olabilirdi. Tahmin edersinki neck de biraz kalın. Tonu orjinalinden çok uzak değil. Zuhale gidip 600 700 dolar vermeyi planlamıyosun umarım (en son baktığımda bu civardaydı galiba) Bu arada site da klavye için ebony der, aldatmasın seni. ebony değil, rosewood. hatta ebonileştirilmiş rosewood diye geçer bazı yerlerde ama yalan.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b]
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 ankara zuhalden bahsediyosanız size iyi uçuk fiyatlar veriyolar vallaha bu kadar diyim ben[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Gibson Les Paul Voodoo[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **swww.hayalkent.net/freestyle
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Bu les paul gothicin music123 deki fiyatı 450 dolar, sanmam ki burda 300 dolar falna olsun. burda 600-700 civarındadır bence de ya burda iice deneyip americadan getirtmeyi düşünüom fakat americadan gelenle benim çaldığımın aynı olma ihtimali %10 falan . Belki daha ii gelir belki çok sıçış gelir ona korkuom[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Su an kullandığım gitar ben şahsen amator olarak kullanıyorum ve gayet memnunum sert tonları çok güzel çok iyi ve şekil bi gitar[signature][hline] Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay Coming soon Proxa The gimp Mercanery
Dariel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Getirticeğin daha iyi gelir gelmesine ama shipment + gümrük (100 doları aşan mallarda vergi geliyor) eğer taban fiyat zaten 450 ise sana hemen hemen aynı fiyata patlıyor. Belki 20 dolar daha ucuza gelir. Music123 için geçerli olan bu enazından. Ama tozlanmamışını almış olursun, zuhaldekiler milletin elinden geçip duruyor nede olsa.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b]
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 tipi harika[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Norton_Antor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 bir arkadaşım kullanıyor epiphone les paul gothic gayet memnun.tonlarının sert olduğunu söylüyor.gitarı elime aldım ancak amfide denemedim hiç.ancak klavyesi rahattı.
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 said: Norton_Antor, 20 Mayıs 2004 19:17 tarihinde demiş ki: bir arkadaşım kullanıyor epiphone les paul gothic gayet memnun.tonlarının sert olduğunu söylüyor.gitarı elime aldım ancak amfide denemedim hiç.ancak klavyesi rahattı. Benim o sanırım? :)[signature][hline] Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay Coming soon Proxa The gimp Mercanery
Numb Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 şöyleki aslında sesi biraz daha sert . yani tonları ibanez ve esp ye ıraksamış. klavyeside normal bir les paul den daha yumuşak gibi. ama esas olarak gothic olması tonlarından vs sinden değil görünüşünden kaynaklanıo. fena diil güzel gitar:)[signature][hline] kimse.... ya da sadece biri..gözlerinin içine bakan biri!
Insomnia Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 dostum les paulların genel özelliği klavyesinin biraz kalın ama rahat olmasıdır. aklında olsun gitar 24 perde değil 22 sanırım
Öne çıkan mesajlar