Radiance Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 2 aydır cok iyi anlaştıgım birisine aşık oldum. şuan bana cok soguk davranıyor ve ne yapsam bilemiyorum mutsuzum icim daralıyor, sanki birisi kalbimi eline almış sıkıyor ona aşık oldugumuda söylüyemem derdime bi care
Dynun Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Direk ve kesin çözüm, aramızda bi soğukluk hissediyorum Merwe, bilmeden bişey mi yaptım diyerek alltan almış ol hem de ona önem verdiğini görmüş olsun. İyi anlaşıyoduk dediğinden yola çıkarak dedim.
Radiance Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 söyledim ben böyleyim gibi cevaplar veriyor artık böyle felan diyor
Radiance Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 ama birden bire oldu bu cok sıcaktı, sürekli beni bi yerlere davet etmeler. Annem ile tanışma istegi, abisi ile tanıştırdı aşırı bir ilgi durduk yere mesaj atmalar 1 hafta görüşemedik sonra seni özledim diye mesaj attı. ama birden herşey tersine döndü görüşelim diyorum hep bi bahnesi oluyor birşey diyorum ters cevap veriyor
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 abi üstüne gitme pek. soğuk davranıyosa sen de soğuk davran, 3-5 gün içinde o da bu durumdan rahatsız olup mesaj falan atarsa direk açıl. eğer o soğukluk sürekli hale gelirse de gg.
Radiance Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 bu günden sonra bende öyle yapacagım arayıp sormucam msnden felan cevap vermicem birde böyle deniyeyim ama işte dayanması zor
Slat Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Arkadas olarak takiliyormussunuz samimilesmissiniz. Sonra sen asil niyetini caktirinca da mesafe koymus kiz.
Radiance Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 tamamda ben ona öyle birşey belli etmedim ki : ) hatta o bana soguk davranana kadar bu kadar önemli oldugunu bilmiyordum
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 bir çok şey olabilir, dinanın dediği olabilir. öte yandan 2 aylık bir tanışma için o kadar hızlı samimileştiğine göre seni potansiyel bir sevgili adayı olarak görmüş olabilir fakat sonra başka bir sebepten vaz geçince seni kendinden uzaklaştırmak istemiş olabilir. yaptığın bir şeye kırılmış olabilir. "bundan sonra böyle" dediğine göre ihtimaller azalıyor ama yine de var baya. insanoğlu nitekim, bir sürü şey olabilir sdf
Radiance Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 bakalım birde böyle deniyelim
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Slat said: Arkadas olarak takiliyormussunuz samimilesmissiniz. Sonra sen asil niyetini caktirinca da mesafe koymus kiz. kız biraz akıllıysa erkek arkadaş olmak istemediği biriyle o kadar hızlı samimi olmaz
Saeros Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 gerçekler acımasızdır... tavsiyeye gelince, bence kızın beline kütükle vur.
Slat Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Bu konuyu kadinlara DNA incelemesi disinda yakinlasamamis biriyle tartismayi reddediyorum.
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 =) gözümden yaş geldi.. off Ya tut kızı belinden ben sana aşığım de sende kurtul içindekilerden o da bilsin niyetini öteki türlü biz kankayız ölümüne ama ben onu seviyorum demek ne kadar doğru olur bilmiyorum. /ha bi de o kadar barzoca söyleme aşık olduğunu,orman kanunlarından yola çıkarak belirttim onu.
Radiance Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 yok zaten o kadar değil. bilmiyorum söylemeye cesaretim yok beni kabul edecegini düşünmüyorum
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Ya o zaman ne kaybediceksin 2 gece sızlanıcan alkol eşliğinde ondan sonra o da geçicek. Sanki bomba pimini sökücen.Artı söyle bi durum var belki de hatun kişide aynı düşüncelere sahip ama o sen onu arkadaşın olarak görüyorsun diye de kendini çekiyor olabilir işte o zaman fena patlarsın.
Radiance Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 ya tam tersi olursa daha cok kaybedersem iyi vakit geciyoruz yanında eğleniyorum. ne bileyim biraz daha casaret toplayıp acılcam galiba
Dynun Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Rahmetlinin bir lafı vardı, kaleci çalımlanmadan atılan gole gol demem. İyi vakit geçiriyorum, batırmıyım diyosan devam et en güzel şekilde. Çok şanslıysan, Orası Kirin tor ise kız teklif edebilir.
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Radiance said: ya tam tersi olursa daha cok kaybedersem iyi vakit geciyoruz yanında eğleniyorum. Sen bu kızdan hoşlanmışsın bir kere, bu duygudan bağımsız bir arkadaşlık kurman çok zor. İyi vakit geçirmenin %80ı (bu oran gerçek bir istatistik temsil etmemektedir sdf) şuan salgıladığın testosteron ile ilgilidir bence. Arkadaşlıktan aldığın zevk, "onun senin sevgilin olabilme potansiyeli" ile ilgili bence. Yani arkadaşlıktan öte, sevgililikten beri. Sen başka bir kızdan hoşlanmadığın sürece onun yanında olduğun zamanlar için gidecek :p
Saeros Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Radiance said: ya tam tersi olursa daha cok kaybedersem iyi vakit geciyoruz yanında eğleniyorum. topic başlığı said: Aşık oldum ve cok mutsuzum... dostum senin dışın kabarmış için çömelmiş.
Radiance Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 biraz önce telefonda konuştuk tartıştık ufaktan. Söyledim neden bana böyle davrandıgını oda cevap olarak bu aralar sıkıldıgını ve böyle durumlarda karşısındakine ters davrandıgını daha dikkat edecegini beni kırmak istemedigini söyledi
Radiance Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Saeros said: dostum senin dışın kabarmış için çömelmiş. şimdi değil onunla takıldıgım dönemde şimdi cok mutsuzum
Öne çıkan mesajlar