epeios Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Arkadaşlar sabah oyuna girmeye çalıştım başaramayınca siteden baktım ve account blocked diyor ve mail gönderdik diyor ama mail daha elime ulaşmadı, neden blok landı tahmi,n edebiliyorum 12. ayda ilk üye oldugum zaman 1 aylık bedava oyun hakkından sonra ödeme yapmak için girdim baktım ödeme yapılmış gözüküyordu ve oynamaya devam ettim arkadaşlara sordum sanırım burdada sordum ben bi ödeme yapmadım kart nasıl olur dedim kimse cevap veremedi en son bu ayın içinde de 1 aylık bir ödeme daha yaptım yani 3. ayın ortalarına kadar active gözüküyor. zaten şuan sitede sadece o kasımı görebiliyorum işte 5.3.2009 active yazıyor yeşilrencte ama hemen altında 7.12.2008 charge back kırmızı renkle yazıyor yukardada anlattığım gibi sanırsam son ödememi geçmişe sayıp tekrar ödeme yaptıgımda 5.3 te açılacak gibime geliyor. acaba bu konu böylemi eğer böyleyse ben şimdi geçmişe yönelik ödeyemezmiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 bu saatte bu kafayla pek bişey anlamadım ama parayı bastırırsan açılacağı kanaatindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 7.12.2008 charge back Bu tarihteki ödemeni banka aracılığıyla geri istemişsin veya banka geri istemiş böyle bişi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 OogahBoogah, ha accound ha account, biliyosan yardım et adama, trolluk yapıyosun başka bişey diil. neyse soruna gelirsek, Eğer ödeme yaptığın kredi kartı kendi üzerineyse parayı geri çektirmişsin aylık yaptığın ödemeyi, buyüzden blizzard ta accountu bloklamış..başkasının kredi kartıyla ödeniyosa o kişi, bankanın yaptığı ödemeyi geri çekmesini istemiş olabilir hani takasla falan aldınsa, ama yapacağın şey basit, tabi cevap almak için biraz bekliceksin..Blizzard billing supports a mail atarsın, bankadan kaynaklanan problemler nedeniyle bilgim dahilinde olmadan ödeme geri çekilmiş diye, yeni bi kredi kartıyla , ödemesi geri alınan ayların parasını yatırıcanı falan söylersen , ssana yeni kredi kartıyla ödeme yapman için şans tanırlar.ödemeyi yapınca 3-5 gün içinde açarlar, hemen açmıyolar çünkü, veya açmıyolardı en son ... bu şekilde çözülmesi lazım problemin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 parayı basıyorsun hemen açılıyor account Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
epeios Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 arkadaşlar parayı yatıracam diye mail atıyorum adamlar bana neden gerişçektiniz diye soruyor bende banka sorunu var ben cekmedim diyorum ama hala neden çektiniz diyorlar . nasıl hallede bilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Account menagement ta setup subcription a girince ödeme seçeneği falan yok, yani ödeme yapmak imkansız gibi şu an için.. Nasıl halledilebilir acaba bu sorun. Rapid in bile var Blizzard ın türkiye irtibat numarası yokmu hiç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 malesef öyle türkiye irtibat bürosu gibi bir şey yok. Ayrıca ingilizce ne kadar açıkladın bilmiyorum ama mantıklı birşeykilde anlatırsan senden tekrar para almak için can atacaklardır ben eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Devilmanta said: malesef öyle türkiye irtibat bürosu gibi bir şey yok. Ayrıca ingilizce ne kadar açıkladın bilmiyorum ama mantıklı birşeykilde anlatırsan senden tekrar para almak için can atacaklardır ben eminim.Bence oyle dusunmuyorlar 3 gun ugrastim ceza bitmeden acmiyorlar ban ida iptal ediceklerini dusunmuyorum:( yani pek iplemiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lastguard Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Türkiyeden ve türklerden nefret ediyolar ama para uğruna bişi yapmiyolar böle ellerine düşersen parmaklarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Lastguard said: Türkiyeden ve türklerden nefret ediyolar ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar