aente Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 EN ÇOK SANA GÜLDÜM EN ÇOOOK SANAA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Penthesilea said: Mutlu son, full-time offer aldim aralikta okulum bittikten sonra basliyorum :) Asiri mutluyum lan, gelin yemek ismarliyim hepinize hehe ilke imrenilecek + örnek alinacak adam. helal be. sonuna kadar haketmissin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Bir beyin göçü daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 tebrikler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 afferim len sana lütfi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 tebrikler. edit: geç oldudğunu farkettim ama olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 penth windows 7 cikiyo pmden bi key gondersene be haci hadi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Tebrikler Penth. (Penth Korsan masasinda calisiyor olmasin sakin. Pati ahalisinin yarisini ucurur valla. Her ihtimale karsi aramizi iyi tutmakta fayda var:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 bzm ekranın sag alt kosesinde var bu aylardır ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 tebrikler Penth. sevindim senin adına.. yükselişin devam haberlerini görürüz umarım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Riverwind said: bzm ekranın sag alt kosesinde var bu aylardır ^^ ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 tebrikler valla=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 ilke karsilastirma icin soruyorum offer ne civarda 100-150k? (biz o seviyeye genelde 80-90k ile baslastiyoruz ama sonucta teknik firma degiliz) master sonrasimi doktora sonrasimi giriyorsun? hayirli olsun bayag bir turk var diye biliyorum ben microsoftta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 ayıp ayıp maaş sorulur mu hiç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 matama said: ilke karsilastirma icin soruyorum offer ne civarda 100-150k? (biz o seviyeye genelde 80-90k ile baslastiyoruz ama sonucta teknik firma degiliz) master sonrasimi doktora sonrasimi giriyorsun? hayirli olsun bayag bir turk var diye biliyorum ben microsoftta sen nerdesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 apple'ın sahibi matama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 forrest gump deilmiydi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 bide ne öyle sadaka dağıtır gibi 80-90k gelin benim firmama 500k'dan başlayan fiyatlarla çalışma şansına sahip olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 e-republik oynuyorsun galiba =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 sadaka dagitir gibi degil bu denen paralar yillik aylik degil amerikada 80 90 k kazanmak ole cok ahim birsey degil penthenin egitimini aldiktan sonra soyle dusunun diyelim 100k aliyorsunuz new yorkta manhattanda vergilerle beraber bunun 40-45k si direk vergiye gider kaldimi 60k bol 12 ye 5k aylik o seviyede adam verir 2500 dolar kiraya anca 1 oda belki 2 odalik eve kaldimi 2500 zaten iyi bir yerde yemek yese bir gece 100$ once kalkamaz amerikada iyi kazaniyorum demek icin yillik 250-300k barajina ulasmis olmak lazim. o bile cok yeterli degil aslinda, dedigim gibi vergiler cok yuksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Pardon gormemisim ben yazdiklarini matama. Maasimi soylemem ciddi anlamda yasak, hos da degil zaten, ama 250-300 degil ne yaptin, ileride insallah :) 80-90 da degil, oyle diyim iste anlayin. Microsoft'un guzelligi benefitlerinde bir de, dis doktoruna, ilacina, lensine kadar sagliga para vermiyorsun falan. Ozet olarak asiri memnunum ben oyle diyim. O olay state'den state'e cok degisiyo, mesela California'da olsam daha yuksek maas alaicaktim cunku vergiler ve hayat daha pahali, ona gore scale ediyor sirket. Seattle'in en kral yerinde de 1 oda 1 salon 1.3k falan ya. New York gibi delicesine pahali bi yer degil yani, state tax de daha dusuk bildigim kadariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ya uzatma da söyle ne kadar kazanıosun yasak masak hikaye gates burayı takip etmiyor zaten. bu kişisel penth maaşı ne kadar alıyor meselesinden ziyade buradan microsoft a giden çalışanlar aşağı yukarı ne kadar alıyor meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 auhauha dövseydin bide adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Penth o diil de, yok mu sağda solda kullanılmayan xp keyleri ya göndersene =P Bill dayıya selam ayrıca gemlikten cengiz de bilir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 @penth sen yukarda stajdaki maasi soylemissin o yuzden rahat sandim neyse hayirli olsun :) kasim baslarinda new york a gelirsen haber et sana bir penthouse club gostereyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar