pepno Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 şimdi arkadaş crunch paketlerinden 20 tane biriktirmiş. duman konserine gitmeye hak kazanmış. her on paket 1 biletmiş. konser nerede olacak? nasılsa artık çocuk konserin nerede olduğunu falan bilmiyormuş! bilginiz var mı? parkormandadır herhalde? 18 yaş sınırı yoktur herhalde? çünkü crunch konseri olduğuna göre.[signature][hline]Bazı kişiler yarınlar güzel olacak derler, Oysa bugünler, dünlerin yarınları değil mi?
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 dumanın solisti eroinden ölmemiş mi yaw?[signature][hline][b]-Asitin üstüne baz döktüm; maksat PH oLsun.. -Ana gibi yar oLmaz,Bağdat gibi diyar oLmaz ama BAĞDAT BOMBALANIR... -Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 daha diil ama az kaldı... 2-3 konserlik işi var valla...
555 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 said: BoDrUmLu, 18 Mayıs 2004 22:20 tarihinde demiş ki: dumanın solisti eroinden ölmemiş mi yaw? hö?[signature][hline]we are the youth of the nation TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 said: BoDrUmLu, 18 Mayıs 2004 22:20 tarihinde demiş ki: dumanın solisti eroinden ölmemiş mi yaw? yuh[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Thestral Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Bende Aynısını Duymuştum. Kaan veya Kağan Nasılsa Artık Ölmüş. Altın Vuruş Yapmış Die. Tabi Ne Kadar Gerçek Tartışılır.[signature][hline]Götür Beni Bu Issız Sokaklardan
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 abi walla oyle duydum bende. izmirli değil mi o eleman[signature][hline][b]-Asitin üstüne baz döktüm; maksat PH oLsun.. -Ana gibi yar oLmaz,Bağdat gibi diyar oLmaz ama BAĞDAT BOMBALANIR... -Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Hollow-Man Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 ohaa ciddimisiniz ? duman'ın solisti kaan öldü ?[signature][hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream...
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 daha yeni ogrendim demeyin[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar