Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

duman konseri nerede?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi arkadaş crunch paketlerinden 20 tane biriktirmiş. duman konserine gitmeye hak kazanmış. her on paket 1 biletmiş. konser nerede olacak? nasılsa artık çocuk konserin nerede olduğunu falan bilmiyormuş! bilginiz var mı? parkormandadır herhalde? 18 yaş sınırı yoktur herhalde? çünkü crunch konseri olduğuna göre.[signature][hline]Bazı kişiler yarınlar güzel olacak derler, Oysa bugünler, dünlerin yarınları değil mi?
Mesaj tarihi:
dumanın solisti eroinden ölmemiş mi yaw?[signature][hline][b]-Asitin üstüne baz döktüm; maksat PH oLsun..
-Ana gibi yar oLmaz,Bağdat gibi diyar oLmaz ama BAĞDAT BOMBALANIR...
-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
said:
BoDrUmLu, 18 Mayıs 2004 22:20 tarihinde demiş ki:
dumanın solisti eroinden ölmemiş mi yaw?

hö?[signature][hline]we are the youth of the nation
TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL
Mesaj tarihi:
said:
BoDrUmLu, 18 Mayıs 2004 22:20 tarihinde demiş ki:
dumanın solisti eroinden ölmemiş mi yaw?

yuh[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
abi walla oyle duydum bende.
izmirli değil mi o eleman[signature][hline][b]-Asitin üstüne baz döktüm; maksat PH oLsun..
-Ana gibi yar oLmaz,Bağdat gibi diyar oLmaz ama BAĞDAT BOMBALANIR...
-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
  • Yeni Oluştur...