odium Mesaj tarihi: Kasım 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2002 DAoC geçmiş uo yu , FFXI pc de çıkınca oda geçicek bide SWG geliyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2002 abi birincisi EQ için o kadar insan berbat diyor ki şu grafiğe göre sallıyolar diyebilecem sonra pc-gamer miydi neydi, yılın mmorpg'si seçtiği AO yok bile ehe taraflı haberciliği kınıyorum ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Kasım 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2002 AO'u secicek baska MMORPG kalmadigi icin secmislerdir :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2002 hade lean ao süperdir[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2002 valla ben bugün kadıköyde cafede daoc oynayan 4 kişi gördüm mutlu oldum sevindim uo dışında mmorpg oynanıo cafede diye..[hline]Bir hayalin gözlerinde kayboldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2002 said: AssassiN, 22 Kasım 2002 23:59 tarihinde demiş ki: AO'u secicek baska MMORPG kalmadigi icin secmislerdir :-P neden? şu andaki bütün mmorpgler vardı o zaman da hatta yukardakilerin hepsi vardı tarihlerine bakarsan eğer orada T2A'nın çıktığı zamanki EQ durumunu görebiliyosan, AO çıktığında EQ zaten şu ana kadar geçen ömrünü yarılamış yani AO'ya katıldığım tarihi de biliyorum, 13.07.2001 yani bir seneyi daha yeni geçti, oyun da resmi olarak 08.07.2001'de çıktı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2002 yuf, ben bir UO yetkilisinin zamanında 450K account var dediğini hatırluyorum gayet net. Adam gözümüze baka baka yalan mı söylemiş?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2002 heh ben de 300k diye duymuştum zannedersem aynı şahıstı :P UO 250kya bile yaklaşamamış hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Grafik update edilmiş. AO , FF-XI ve yeni çıkanlar eklenmiş. http://pw1.netcom.com/~sirbruce/Subscriptions.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Daoc nasıl gecmıs uo yu ya,dıkkatlı bakın suna.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 simofle o grafik update oluyo kendiliğinden.. o mesajların tarihi de eski zaten.. o mesajlar update olmuyo ama :) muhtemelen ilk mesaj atıldığında grafikte daoc daha üstteydi..[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Grafik yeniden update edilmiş ... Final Fantasy Online 500bin üyeyi geçip everquestin 4 yıllık liderliğini almış. Diğer oyunlarda pek bi değişiklik yok .[signature][hline]Usta - Master Architect & Artisan & Merchant ( Eclipse ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 FF bu kadarmı aşmış? Hiç ilgilenme teşebbüsünde bulunmamıştım..[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Lanbos of Lionna, Dark Wizard / Quinthalus of Bartz, Human Fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 FFX online in 1.1 milyondan fazla oyuncusu var Ayrıca o listeye lineage 1 i koymamışlar, onun 2.4 milyon oyuncusu var :) [signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS [Bu mesaj Norak tarafından 16 Mayıs 2004 13:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 yalnız update edilmiş haline bakarsanız daoc gerçekten geçmiş UO'yu lol[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 rakamlar ne kadar büyük bir pazar olduğunu gösteriyor hepsini toplayın kaç kişi oynuyor of of :D bakalım düz oyun yapan firmalar ne zaman abanacak bu işe zaman gösterir işte o zaman çok güzel olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 said: Norak, 16 Mayıs 2004 13:09 tarihinde demiş ki: Ayrıca o listeye lineage 1 i koymamışlar, onun 2.4 milyon oyuncusu var :) normaldir koreliler milli deger olarak görüyo oyunu :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zed, 20 Mayıs 2004 02:52 tarihinde demiş ki: ekşi sözlük bone. küfürlü chat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 FFXI ye şaşmadım ben bekliyordum bu kadar cok oyuncu sayısının olucagını + bende gecmeyi planlıyorum :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar