emokhan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 nasıl ya yani transfer edemiyoz mu hemen karakteri bir acc tan diğerine? yukarıda transfer yaptığını söyleyen arkadaşlar vardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Eğer isim farklı ise direk ve birleştirme sonrası isim değişmiş ise, güvenlik sebebi ile 1 ay engelliyor karakterin başka bir hesaba transferini. Bende farklı isimli bir hesap var, birleştirdim ama karakterleri alamıyorum şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 tamam 2 battle.net acc. u alsak, wow acc. larını bunlara paylaştırıp soyadlarını da aynı ayarlarsak sorun kalmıyor yani.. thanks.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emokhan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 eyvallah anladım o zaman1 ay bekliycez benim soyadlar farklı idi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Arkadaşlar o tranfer olayı sanırım random çünkü benim diğer accninki tamamen alakasız soyisim isim felan direk bu battle.net accountunu yapar yapmaz transfer ettim. Banada aynı uyarıyı vermişti. Orda söylediği maddeye göre MAY CLOSE FOR 30 DAYS blabla diyor. Yani kontrol ediyolar bi nevi sanırım... Edit: İmlâ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar