Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Bana acilen bu oyunun cd sini elinde bulundurup verebilecek/ kopyalayabilecek birini ariyorum. O kadar ozledim ki, ve gittim salak bi arkadasin evinde biraktim cd yi yillar once onlarda kalirken oynarim diye ve bi daa almam imkansiz var mi goz yasima uzanip dokunabilecek bi pati?[signature][hline]Be nice to your computer 'cause one day they'll take over the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 aynı şekilde kaybettim ben de:( ben sütunlu ve tuzaklarla dolu bi bölümde kalmıştım ama bi ark bize kalmaya geldiinde bi oturuşta baştan başlayıp bitirmiştik sonradan.. şimdi kimbilir nerdedir *!düşüncelere dalar*[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] [Bu mesaj Heffer tarafından 21 Mayıs 2004 19:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 ELimde suan var o oyun ayrica kopyalayabilmemde mumkun de tek sorun nasi ulasma imkani[signature][hline]Efsane geri dondu ....... ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venorik_velglarn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Benim arkadaşta var bu oyun. Yıllar önce oynuyoduk, mütiş mükemmel harika manyak bi oyun bu! Of benim de canım çekti. Bitirememiştik ama, çok zor. Arkadaşta hala duruyosa çekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 bana ıcqdan ulaşırsan kargoyla yollarım çekip. bi hizmetimiz olsun patiye =) 84531136[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar