HaciYatmaz Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 7dk lık bir film var.bundaki altyazıları kaldırmak istiyorum. yazılar filmde kaş diye tabir edilen yerde. tv de 16:9 a alırsın görüntüyü üsttan alttan şerit çıkar, işte tam o şeritlerin üstünde. neyle yok edebilirim onu? gerekiyosa o şeritleri bile kalkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 tekrar kaş koy ya da diğer altyazıyı kırmızı filan yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 ama işte hangi programla filmi biçip ekleme yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 bir dvd ripper programıyla filmi rip et. sonra avid,sony vegas gibi montaj programlarıyla aç, kaş koy. bu kadar^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 bitane sansür programı buldum onla hallettim fazla uğraşmadan ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 heroes indirdim avi uzantılı hepisi.(kalitede sux niyeyse) 2. bölümde ispanyolca alt yazı var.nedeim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 hacı ben hd extended lotr indirdim çince dublajlı çıktı intihar edeyim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Bazı sublar hardcoded olmayabiliyor, kmplayer'da hide subtitles deyince falan kayboluyor. Edite gerek kalmadan da halletme ihtimalin var bi dene derim. edik: bya said: hacı ben hd extended lotr indirdim çince dublajlı çıktı intihar edeyim mi çince öğren, dünyanın yarısı konuşuyo zaten asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar