Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zune MP3 Player sorunu...

Prawler

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar Merhaba,
Aylar once Zune 8 GB MP3 Playerlarindan aldim. Almaz olaydim. Bilgisayarima format attiktan sonra Zune'un programini yukledim. Daha sonra MP3 Player'i USB ye taktim. Yuklemenin tamamlandigini fakat restart yapana kadar mp3 playerin duzgun calismayacagini soyledi. Restart yaptim, fakat duzelen birsey olmadi, ayni hatayi vermeye devam etti - degisikliklerin kaydedilmesi icin tekrar restart yapin - dedi.

Duzeltmek icin:
- MP3 Playerin defalarca firmwareini sildim, defalarca restart attim MP3 Playera.
- USB ye MP3 player takiliyken de, takili degilken de yukarida yazdiklarimi yaptim.
- Bilgisayara format attim.
- Software i defalarca silip yeniden yukledim.
- Device manageri defalarca kurcaladim.

Ama sonucta software gormuyor aleti, her takip cikardigimda da restart at diyor bilgisayar. Bilgilendirebilirseniz sevinirim. Gercekten cok pisman oldum aldigima.

Snapshots:

Sosyal ağlarda paylaş

Alette donanımsal bir bozukluk olabilir. Ben ipod nano aldığımda benzer bir sorun olmuştu. Ertesi gün götürdüm yenisini verdiler.

Başka bilgisayarda denedin mi? Sorun başka bilgisayarda da oluyorsa garanti kapsamında yenisini vermeleri lazım (inşallah fişini saklamışsındır). Sorun sadece sendeyse işletim sisteminle bir uyuşmazlık olabilir ya da virüs falan olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

vista/xp ayrımı yapıyor muydu hatırlamıyorum da, usb 2.0 driverını yüklemedi diye (sp2 ile geliyordu sanırım) benzer sorun yaşayan bir arkadaşım vardı.

bende de başka bir modeli var, vistada kurdum programı taktım hemen çalıştı, sorun olmadı valla :

daha önceden kullanılmış mıydı peki ?
veya ilk bu bilgisayara mı takıldı, yoksa önceden kullanılmış mıydı ?

format sonrası olduysa bence driver vb bir eksiklik var.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet anakart/usb sürücülerinden olabilir. Bende her sürücünün güncelini yükleme hastalığı vardır. Genelde hiç CD kullanmam, hem internetten araştırıp en yenisini indiririm. Ama bir iki kere internetten indirdiğim anakart sürücülerinin eksik çıktığını görmüştüm. USB sürücüleri falan yoktu. Orjinal CD'sinden yüklemiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...