Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Takıntılar

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

said:
nedanko, 21 Mayıs 2004 01:52 tarihinde demiş ki:
said:
Mavi, 20 Mayıs 2004 22:29 tarihinde demiş ki:
tuvalete büyüğümü yaptığımda cukk diye tam suyun ortasına düşerse popom o pis su ile ıslanıyor ve buna deli oluyorum onun için sürekli yanı tutturmaya çalışıyorum.

Abi o sesede önlem oluyo ama hafif sulu olunca iz kalıo. Hadi bizim evde fırça var. Su dökerim bişi dökerim fırçayla temizlerim. YA yabancı bir yerdeysen yaptın koca bi iz fırcada yok. yaa...

El var, tuvalet kaıdı var.. :P
Bi de kendi evin dışında bi yerde mükemmel s.çtıını düşün.. Sifonu çekiosun gitmio.. Ya da daa beteri, sifon çalışmıo..
Pff rezillii düşün... :)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..

[Bu mesaj Dungeon_Master tarafından 21 Mayıs 2004 01:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ben her gece öyleyim. işyeriden gece geç döndüğümde taksiye verek param yoksa mecbur eve 2 kilometre kadar yürüyorum. Böyle ağaçlık karanlık yol bide.. Hep araba görürüm. Ve o araba birilerini aradılar şimdi 2kişi şurda 2 kişi burda kesin konuşlandı. Hımm bu araba yavaşladı kesin beni durdurcaklar falan diye.. Böle ani hareketler koşmalar yapıp apartman arkalarında giderim. Bazen tam trip olurum. Beklerim bir yerde eğilirim. Adamlar umudu kessi derim. Sırf bu yüzden şüpheli görünüyorum diye 3 kez polis çevirdi..[signature][hline]http://213.194.122.66:8000/listen.pls 24
http://213.194.122.66:7000/listen.pls 64 streo
server yurtiçinde djler aranıyo. Tür rock.
radyo [on]
Sosyal ağlarda paylaş

bide ders dinlerken kravat bilgisayar başındayken t shirt yada üzerimde ne varsa yakasını yerim. bir pişamamın yakası okadar yırtıldıki göğsüme kadar yemişim a.q :)[signature][hline]KralArthur, 02 Nisan 2004 19:11 tarihinde demiş ki:
Senin zayıflaman için 40 fırın ekmek yemen gerekir..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Diablo, 21 Mayıs 2004 00:19 tarihinde demiş ki:
bi bardak ile su içtikten sora tekrar aynı bardakla bi daha su içemem yeni bardak alırım :)

bu bendede var ve birinin bardağından içmem. sütü nesquikle içerim kolayı bardağa dökmem şişeyi dikerim mp3 indirirken net kastığı için başka şeylere yönelirim (o bildiğinizden) ellerim cepde olmadan yüriyemem. konuşurken hata yapmaktan korkarım yavaş konuşurum dinleyenler krize girer. cafede ultima oynarken bütün değerli eşyalarımı giyer milelte hava olsun diye action yaparım ölürüm elde var 0 eve dönerim. her gece yatmadan elim bikere mağlum yere gider neden gider bende bilmiom galiba yerinde duruomu diye kontrol amaçlı...[signature][hline]KralArthur, 02 Nisan 2004 19:11 tarihinde demiş ki:
Senin zayıflaman için 40 fırın ekmek yemen gerekir..
Sosyal ağlarda paylaş

Ya benimde gider. Ayıptır soylemesi (eğer ayıpsa soylemesi silin) Hep yatağa girerim. Elimi şeyime atarım neden bende bilmiyom..

Bide kakamı tutmayı çok severim. Böyle zorlanırım. Çok zevk verir. Sora tuvalette ou bırakması ayrı bir zevk.
Ami ishalsanız sıçtınız..
Harbi sıçtınız.. :)[signature][hline]http://213.194.122.66:8000/listen.pls 24
http://213.194.122.66:7000/listen.pls 64 streo
server yurtiçinde djler aranıyo. Tür rock.
radyo [on]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nedanko, 20 Mayıs 2004 20:29 tarihinde demiş ki:
Ne gibi takıntılarınız vardır ?

Gazetede bir araştırma söylesinler %32 o %23 şu %44 bu

senınkılerı saydım %99 edio
nerde bu %1 i?
naaptın söle :)[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti..
Nukem-Ulan nie konuşmuyosun?
0bs-Champteyiz abi..
Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ferrero, 21 Mayıs 2004 02:05 tarihinde demiş ki:
her gece yatmadan elim bikere mağlum yere gider neden gider bende bilmiom galiba yerinde duruomu diye kontrol amaçlı...

ahahaha
koptum :) :) :)[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti..
Nukem-Ulan nie konuşmuyosun?
0bs-Champteyiz abi..
Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz..
Sosyal ağlarda paylaş

Eve girdiğimde eğer kimse yoksa ilk işim beyzbol sopamı alıp hırsız taraması yapmak olur.
Ellerimi yıkadıktan sonra hep hafif ıslak bırakırım.yoksa yapış yapış hissi oluyo
3 yada daha fazla sayfalık test çözüyosam ön sayfayı yaptıktan sonra en arkadan başlarım.sonra baktıımda daha azalmış gibi gelir çünkü
kendi bedenimde giysi giyemem.hep bi beden büyük[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this;
You're a Siamese Twin.
Your Brother,attached at your shoulder,is gay
You're not.
He has a date coming over tonight.
You have only one **s

www.hayalkent.net/freestyle

Sosyal ağlarda paylaş

sabah kalktıgımda hemen yatagımı yaparım,ole dagınık gormege tahammul edemiyorum,yemekten sonra dis fırcalama ve agzımı sabunla guzelce yıkama takıntım vardır.pek rahat edemem dislerimi fırcalamassam :P
22.00 dan once pek yatmam artık bende takıntı haline geldi,yattımmı direk kalkıyorum.
kurtlar vadisini izlemek mesela gene sayılabilir...
her sabah kalktıgımda paticik forumlarına bakmak da takıntılarımdan biridir :p[signature][hline]Icq=212-213-215
macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere...
Online gaming rulz.

Sosyal ağlarda paylaş

nedanko nun kiler vardır.ondan sonra 3-4 takıntım vardır..mesela ayağımı sağa sola sallıyorsam ya 3 ya da 4 ün katı olacak sayıda sallarım az olursa ve çok önemli başka bişey olursa öncelik 3 veya 4 e tamamlamaktadır..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
Üstüne Şehir Örten Şehir
Sosyal ağlarda paylaş

sabah tam saatinde uyanamam artık takıntı oldu kalk dedikten 5-10dk sora kalkmak.

kalktıktan sonra direk tuvalete giderim ve tuvalette 10dk uyurum

her zaman biyerim oynar yani ya ayağımı sallarım ya bacağımı sallarım yada kol kaslarımı sıkıp bırakırım falan yani duramıyorum yoksa heryerim uyuşuyomuş gibi oluyo

bilgisayar başında bacak bacak üstüne atar üstteki bacağımın dizini masaya dayarım ellerim onun üstünde durur klavyeye öyle yazı yazarım.

Bilgisayar başından kalktıktan sonra mutlak suretle ev halkından birine sırtıma masaj yaptırırım

tırnak yerim

ellerimi masaya vurarak ritim tutarım genelde

bilgisayarı açtığımda kesin olarak hoperlörün düğmesine vurarak açmaya çalışırım tek parmakla ve bunu yaparken hoparlörü en az şekilde kımıldatmak için kasarım

parmaklarımı çıtlatırım

tuvalette mutlaka bişey okurum gaste, dergi vs.vs. eğer almayı unutursamda kremlerin, şampuanların arkasındaki yazıları okurum..

perşembe günü sabah kalktıktan akşam k.v başlayana kadar rahat durmam sabırsızlanırım k.v. başladığında salonda otururum kimse salona giremez(önemli değilse), konuşamaz.

Kurtlar Vadisi' nin reklamlarını dahi izlerim özellikle o iğrenç romanson saatin reklamı geçmeden kesinlikle kanal değiştirmem.

Kurtlar Vadisi başlarken jenerikteki bütün isimleri içimden okurum ve ilk isme bakmam resim çıktığında ismini tahmin etmeye çalışırım..

öhh şimdilik bu kadar..[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...