matama Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Simdi evde bir 8 bir 4 mbit iki ayri baglanti var ben bunlari birlestirmek istedim yani 12mbit yapiyim dedim bunun icin bir alet aldim ama alet meger iki baglantiyi birlestirmiyormus sadece load balancing yapiyor neyse bana su lazim mesela internet explorer a diyecemki sen su ethernet kartini kullan firefox sen digerini, flashget sen sunu orbit sen bunu birlestirme olmuyorsa bu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 benim bildigim baya pahali ekipmanlar olmadan bunu yapmak zor yane birlestirmeyi bi ara bi programa stuble etmistimde daha proje sasamasindaydi bunu yapan bide sanirim windows server hedehodo bilmemne yapiyo diye bisi okumustum ama bulmak laizm bakem bi cikcak mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 http://www.dslreports.com/forum/remark,10452186~mode=flat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 router/modemin proxy server gorevi gorebiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 sanmiyorum mum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar