vimpir Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Arkadaslar kullanicinin ekranini remote desktop ile aldiktan sonra disconnect oluyorum ama bilgisayar lock sekilde kaliyor sifre girmesi gerekiyor bunu nasil iptal edebilirim ben disconnect olduktan sonra tekrar ekran eski haline gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Başka program kullanmaı denedinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 DareJedi said: Başka program kullanmaı denedinmi?denemedim cunku baska bir xp aynen bu sekilde calisiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Bendede bir dönem remote desktop kitliyordu daha sonra başka program denedim teamviewer gibi aradan 20 gün geçti update geldi windowstan ama ben teamviewerı keşfetmiştim artık çok geçti :D Tavsiye ederim. Hem ücretsiz hemde pratik logmein de güzel ama ben ilk tw kullanınca gözüm ona alıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 yokmu bilen:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar