Jadelith Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 selam dvi hdmi kablosu bağladım tv ile laptop arasına. ama ses bilgisayardan çıkıyo, ve bunu istemiyorum. tv den çıkması için napmam lazım. ne kablosu aliim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 tataaaammm işte cevap geliyor :D Denetim masasındaki ses ayarlarından Varsayılan Aygıt seçeneğini değiştrimen gerekiyor. Xp de oradan Vistada insan sesi mi ne vardı ordan şuan evde olmadığım için Vistada nerdeydi bakamadım ama yine denetim masasındaki ses ayarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 hm yani laptop (dvi) ->> (hdmi) TV setupunda, ses laptoptan TV'ye gider mi? ben ekstra kablo gerekir diye düşünmüştüm, böyleyse kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Ben kendi laptopumda hdmi kablosu ile bağladım ve o dediğim ayarı yaparak sesi tv den çıkardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 okkan /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar