misroi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Bütün bu bh hakkinda yazilanlari okudktan sonra biraz tereddut yapmaya basladim. Daha yeni bh oldum ve herkezden kotu tepkiler aliorum,"bh pvpde gusel deil" yada "bh bi ise yaramaz die" ama bazilarida guseldir dior peki siz ne onerirsiniz acaba eger o kadar kotu bir yetenek ise daha yolun basindayken geri donim.Onerileriniz sabırsızlıkla bekliorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 simdi amacin pvp yapmak powerplay se bh yi secmen yanlis. forumlarda gordugun template leri uygula. ama amacin jedi track etmek onu bulmak yaninda 2 3 arkadasinla birlikte dolasip jedi oldurmekse ozaman tabiki bh sececeksin. bh ile pvp ye girip 3 4 kisi olduren arkadasim var ama cok kasiyorsun. elinde iyi bi genosian pistol olmasi lazim. pistoleer dan skill alman lazim. iyi bi armor un olmasi lazim. brandy canape takitiloydu bunlari bulundurman lazim. kime nasil dalacagina hizli karar vermen lazim karsindakinin stack ci olup olmadigini cozmen lazim zamaninda burst run yapmali varsa daglik tepelik yerlere saldirin kisiyi cekmeye calismalisin :) bu cesit zorlamalarla pvp yaparsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misroi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 hımm... peki commonda nasil acaba master commonda artı master tka olabiliromuyum? vede siz ne onrerirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 bh ve pvp? yok artık[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi-Wan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 misroi ben pvpde master commando+master tka ve rifleman 0 0 0 3 kullanıyorum.(teras kasi henüz olamadım) Bence gayet güzel bir kombinasyon.Sp'de yetiyo.Defence bakımındanda güzel ama normalde daha iyi olabilir.Örneğin teras kasi ve fencerın defencelerini alıp birde ranged prof alabilirsin.Yada combat medic falan.Benim commando seçmemin iki nedeni var:Birincisi oyunda en sevdiğim prof olması (jedi olsam jedi olacakda :) ) İkincisi ise hem yüksek damage veren attackları olması hemde iyi bir defence vermesi.Bu arada önceden yazılan konularda benim bir topicim var en iyi pvpci diye 4.sayfada sanırım.Onada bakabilirsin.[signature][hline]Deno O'Connor-Eclipse Master Commando,Master Marksman,Master Medic,Master Scout,Master Pistoleer,Rifleman [Bu mesaj Obi-Wan tarafından 12 Mayıs 2004 20:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misroi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 bende commondo olmayı dusundum ama hemmaster commmando hemde master tka nasil olur skill ponit yetiomu bide bhnin yeni gelen updatelerini okudumda fotorafını iceren bi sayfa buldum bi bakin isterseniz ve dierlerinininde cvplarini bekliorum. http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=61573 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Eger bh i seviyorsan comiclerini deli gibi okuduysan en zevkli class dir ama pvp de pek bir ise yaramaz cünkü ne defense var ne de güzel bir accuracy var(Llc ile bir seyi miss lemeden indirebilmen imkansiz)[signature][hline]Cehaiy Djartes(Eclipse) Master Bounty Hunter [Bu mesaj Sylian tarafından 12 Mayıs 2004 20:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Bh işe yaramaz,denedim biliyorum :)[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi-Wan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Yetiyo sp misroi.Merak etme.18 sp kalıyo.Onuda ben riflemanin defence kolonlarına verdim.[signature][hline]Deno O'Connor-Eclipse Master Commando,Master Marksman,Master Medic,Master Scout,Master Pistoleer,Rifleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misroi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 saol obiwan ilgilendgin icin yeni gelen updatelere baktiysan bence bayya gusel seyler gelio insallah kurtarir die umit ediom (bh hayrangimda). daha cok arkadasimizin ilginizi beklemekteyim. 154015679=icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi-Wan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Bh ol eğer seviyosan.Sonuçta kimse sana neden bh oldun demiyo.Üstelik bh duellerde benim gördüğüm kadarıyla iyi.Üstelik eğlenceli bir profa benziyo.Ama ne yalan söyliyim,oyunda en son kasacağım belkide hiç kasmicam prof.[signature][hline]Deno O'Connor-Eclipse Master Commando,Master Marksman,Master Medic,Master Scout,Master Pistoleer,Rifleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 commando nerflendikten sonra pvpde yüksek damage filan vermiyor artık malesef[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi-Wan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Valla aslında damage'a bağlı.Benim çok güçlü bir commando setim var.Gerçekten zor buldum hepsini.Diğer commandolara göre daha iyi damage vurabileceğimi düşünüyorum.Umarım pvp olurda bende denerim.[signature][hline]Deno O'Connor-Eclipse Master Commando,Master Marksman,Master Medic,Master Scout,Master Pistoleer,Rifleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 iyi bir geo ve lowham bir carbinele BH pvpde çok da güzel oluyor, misler gibi oluyor.[signature][hline]v4v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Petrus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Walla bh in yanına pistoleer 0 0 4 3 aldım iyi bi geo blaster ım var ve yüksek speed slicelanmış nyms slugthrower carbinem var gayet güzel pvp yapılıyo ama hala yeterli deil bhlar için droidler çıkmış yeni denemeye fırsatım olmadı bunun hakkında bilgisi olan varmı?[signature][hline]Fastest Swimmer of Turkey.. Tayla Nomax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi-Wan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Sadece bhlere çıkmadı.Zaten şuan droids rebuilt'ta olduğumuz için yeni bir sürü droid var.Benim elimde probot droid var hem yüksek damagelı hemde çok iyi speedi var.Bhler için bildiğim kadarıyla seeker droidler var.Başka özel droidleri var mı bilmiyorum.[signature][hline]Deno O'Connor-Eclipse Master Commando,Master Marksman,Master Medic,Master Scout,Master Pistoleer,Rifleman [Bu mesaj Obi-Wan tarafından 13 Mayıs 2004 07:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Bhlar için özel kamikaze droidler var,yolluyorsun patlıyor.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 bh droidlerini herkez kullaniyo yaw bi arkadas ustumde denedi ama isin komigi droid in ustunde patlarken *3* *2* *1* yazmasi ahah buda beni benden almisti. zaten mouse droidle yapiyolar 30 hitpoint bide ole bisi yaziyo nasil bomba anlatamam. armorluyken 100 dmg vermisti armorsuzdum 400 healt ve action im vardi incap oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misroi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 arkadaslar yeni gelcek bh ozellikleri icin ne dusunuorusnuz sizce kurtarirmi bhyi pvpde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi-Wan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 ya misroi dün zaten guild chattede konuştuk bu konu hakkında.Bh'den gerçekten pvp olmuyo.Bir kere bh dediğin bir kişi yada bir kaç kişi peşinden gider,onları bulur,yok eder ve kaçar.Sence böyle bir şey pvpde olur mu?[signature][hline]Deno O'Connor-Eclipse Master Commando,Master Marksman,Master Medic,Master Scout,Master Pistoleer,Rifleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misroi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 tamam haklı olabılırsın ama o zaman rıfleman dedgınde mılletı uzaktan catur cutur ındırır gıdıpde savasın oratsına gırıp mınd atısı yapmaz senın theorıne gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi-Wan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 zaten rifleman ortalığa dalmaz ki.Eğer rangeinde bir adam varsa ona vurur.Ortalığa niye dalsın.Dalcaksa pistoleer alır en azından yakındaki adamları indirir.[signature][hline]Deno O'Connor-Eclipse Master Commando,Master Marksman,Master Medic,Master Scout,Master Pistoleer,Rifleman [Bu mesaj Obi-Wan tarafından 15 Mayıs 2004 14:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyaznoc Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 ilk once droid engineer oldugum icin detonator module lu droidler hakkinda bilgi veriyim dedim. mouse droidler cift module almis gibi oluyo yani tek detonator module konuldugu zaman sanki cift module varmis gibi oluyo normal bi mouse droid toughness i olmayan bir player a 500-800 arasi dmg verebiliyor ama en etkili hem fiyat hem dmg olarak adv mouse droid dir cift detonator module konulabilir. yani adv mouse droid cift detonator module lu yaklasik pvp de 1000-1800 dmg dmg verebilir dmg type : Blast tir bh ve smuggler icin guzel degisik eglenceli isler yapilabilir. ornek olarak daha onceleri bh lerin turret patlatmasi imkansiz iken simdi droid i turret e gonderebilir ve uzakdan patlatabilirsiniz. droid basina yaklasik bi 6-10k dmg verir bunu tam test edemedim. hepinize iyi oyunlar...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misroi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Bh armor nerden cikior bu konu hakkinda bilgisi olan varmi bide pub 9 da gelen silahlar hakkinda ne dusunuorsunuz bh icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar