ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 tek parca olmayan(kafadan dolanmayanlardan) oldukca iyi ses veren ve kulakta da agrilar(sigmama veya sigip da kulagi desme) gibi problemler cikartmayacak olan ve maksimum 35 milyon olacak bir kulaklik ariyorum markasi onemli degil saglam olmasi da lazim cunku benim kullandigim bir kulakligin omru 3-4 ayi gecmiyor genellikle donanim bolumune attim, herhalde uygun bir yerdir burasi[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 iki tane çok iyi kulaklık kullandım bu güne kadar. fiyatları sınırından fazla ne yazik ki. ama yazayım yine de. biri philips clarity SBC-HP 800, sanırım 25$ + KDV gibi bir şey ikincisi ise plantronics audio 90, bu da sanırım 40$ gibi bir şey ikisinden de çok memnundum. daha uygun olarak philips'lere yönelebilirsin derim.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 oyun oynamak için istiosan hp-800 alma, ben pek beğenmedim oyunlardaki performansını, hp-150 daha iiydi ..[signature][hline]running out of ppl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 zalman 5.1 kulaklık . dijitalcenter da 45$+ kdv. alacağın son kulaklık olur .. almısken tam alırsın.[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 tek parça olmayan derken kulağının içine mi sokucaksın?[signature][hline] WARNING! In the considerations of safety, you should NEVER let a male dolphin attempt anal sex with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 ya 50$ a creative'in 4+1 sistemleri var kulaklıga okadar para verilir mi?[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 verilir[signature][hline] WARNING! In the considerations of safety, you should NEVER let a male dolphin attempt anal sex with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar