Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gene Blackice hazretleri sayesinde bu oyunu denemeye karar verdim belli bir sure, begenirsem de toptan gecicem

Bilgilerini somurebilecegim yasli yetenekler ariorum ama beni taniyanlar icin konusuorum, fazla mi yuzsuzum[signature][hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier
Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer
Citirr - Clan Bureaucrat
Mesaj tarihi:
ooo hoşgeldiniz citir bey ehe

blackice gaza getirdiyse ogretmeli oyunu yok öyle milleti çagırıp bişey ogretmemek :)

hangi serverdasın bu arada ?
black falan eclipsete
bende kettemoordayım :) ama kettemoorda tanıdıgın bi ben varım bide chrysaor( o da dondurdu accountu ) o yuzden kendini yalnz hissedebilirsin kettemoorda (biraz sakin bi serverdır)

neyse eclipsetede başlarsan oyundaki ismini ver kettemoordan mesaj atarım sana yardımcı olmak için :)

hoş geldin bu arada :) bakalım begenicekmisin[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki:
osi de rp=soytarılık diyorum.

Pre UO:R Shard
Mesaj tarihi:
Zaten 2 gündür omuz üstünden seyrediyo ben oynarken citir (uyumadığı ve kitap okumadığı zamanlarda =P)

Genel bilgileride aktardım kendisine zaten hehe AO devri kapandı herkesi bekliyoruz artık... Dis de geldi zaten yavaş yavaş toparlanıyo herkes =)[signature][hline]Xeal Soulreaver of SWG/Eclipse
--------------------------------------
I'm not a man of too many faces...
The mask I wear is one...

Mesaj tarihi:
Aramıza hoşgeldin diyeyim :D

Ama sen yine iyisin en azından oyunu görerek alıyorsun blackice, venoms, explorer ve ben 1-2 saatlik SS gazıyla yurt dışından normal edition kalmadığı için collector's edition alarak Lucas amcaya ve türk devletine büyük para yardımı yaptık :P[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Mesaj tarihi:
Ahaha doğru yolu buldun sonunda be çıtır =)))[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
said:
Qui, 09 February 2004 17:45 tarihinde demiş ki:
Heyoo çıtır gelio. AO'dan içimde kalmıştı, seni geçememiştim bi türlü, fırsat bu fırsat.. :)

pek heveslenme derim ben gene sana :p
Mesaj tarihi:
said:
Cheater, 10 February 2004 10:31 tarihinde demiş ki:
evet bu cheater [F]Cheater ama counter-strike ve half-life modlari baya baya bi eskide kaldi be :D

nbr lan ben CaSuA lol
hatirlarsin
launcher gofret sen ben yala felam takilirdik eskiden cs zamaninda lol[signature][hline]Sne v'knox of Eclipse
Jedi initiate

Mesaj tarihi:
Citirim burdada basina musallat olucak sana saklabanlik yapicam sen yeterki gel zaten herzaman bildigin gibi en abzurt tip ve nick bende :)

ucandaire ;p[signature][hline]Lets Turn and Burn..!!!

• 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...