Cheater Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Gene Blackice hazretleri sayesinde bu oyunu denemeye karar verdim belli bir sure, begenirsem de toptan gecicem Bilgilerini somurebilecegim yasli yetenekler ariorum ama beni taniyanlar icin konusuorum, fazla mi yuzsuzum[signature][hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Citirr - Clan Bureaucrat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 ooo hoşgeldiniz citir bey ehe blackice gaza getirdiyse ogretmeli oyunu yok öyle milleti çagırıp bişey ogretmemek :) hangi serverdasın bu arada ? black falan eclipsete bende kettemoordayım :) ama kettemoorda tanıdıgın bi ben varım bide chrysaor( o da dondurdu accountu ) o yuzden kendini yalnz hissedebilirsin kettemoorda (biraz sakin bi serverdır) neyse eclipsetede başlarsan oyundaki ismini ver kettemoordan mesaj atarım sana yardımcı olmak için :) hoş geldin bu arada :) bakalım begenicekmisin[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Zaten 2 gündür omuz üstünden seyrediyo ben oynarken citir (uyumadığı ve kitap okumadığı zamanlarda =P) Genel bilgileride aktardım kendisine zaten hehe AO devri kapandı herkesi bekliyoruz artık... Dis de geldi zaten yavaş yavaş toparlanıyo herkes =)[signature][hline]Xeal Soulreaver of SWG/Eclipse -------------------------------------- I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Hele bi evime Ankara'ya doniim, avaturk'ten te siparisi ediim baslicam character ismi de belli sayilir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Aramıza hoşgeldin diyeyim :D Ama sen yine iyisin en azından oyunu görerek alıyorsun blackice, venoms, explorer ve ben 1-2 saatlik SS gazıyla yurt dışından normal edition kalmadığı için collector's edition alarak Lucas amcaya ve türk devletine büyük para yardımı yaptık :P[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 pardon ya yanlislikla attim dier mesaji yanlis account'tan gozlukler çok şık ayrica birisi bir ustteki mesaji silsin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Heyoo çıtır gelio. AO'dan içimde kalmıştı, seni geçememiştim bi türlü, fırsat bu fırsat.. :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 bu cheater [f]cheater mi yoksa?[signature][hline]Sne v'knox of Eclipse Jedi initiate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Ahaha doğru yolu buldun sonunda be çıtır =)))[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 evet bu cheater [F]Cheater ama counter-strike ve half-life modlari baya baya bi eskide kaldi be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 said: Qui, 09 February 2004 17:45 tarihinde demiş ki: Heyoo çıtır gelio. AO'dan içimde kalmıştı, seni geçememiştim bi türlü, fırsat bu fırsat.. :) pek heveslenme derim ben gene sana :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 said: Cheater, 10 February 2004 10:31 tarihinde demiş ki: evet bu cheater [F]Cheater ama counter-strike ve half-life modlari baya baya bi eskide kaldi be :D nbr lan ben CaSuA lol hatirlarsin launcher gofret sen ben yala felam takilirdik eskiden cs zamaninda lol[signature][hline]Sne v'knox of Eclipse Jedi initiate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Citirim burdada basina musallat olucak sana saklabanlik yapicam sen yeterki gel zaten herzaman bildigin gibi en abzurt tip ve nick bende :) ucandaire ;p[signature][hline]Lets Turn and Burn..!!! icq : 48433104 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 hatirlamam mi beah, server komutu ansiklopedisi gibi adamdin masallah TnT ile, geliom insalla bi kac gune oyuna[signature][hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Citirr - Clan Bureaucrat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 gel abi yakışır[signature][hline]Sne v'knox of Eclipse Jedi initiate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoCrime Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 hmm bende gelsem nasıl olur? yok istemeyiz NT eskisi derseniz .... dinlemem ya neyse :)[signature][hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu. Heyok Hey "It's a good day to die" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi-Wan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 sende gel.herkes gelsin.[signature][hline]Deno O'Connor-Eclipse Master Commando,Master Marksman,Master Medic,Master Scout,Master Pistoleer,Master Rifleman,Carbineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar