Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Me?

Cheater

Öne çıkan mesajlar

Gene Blackice hazretleri sayesinde bu oyunu denemeye karar verdim belli bir sure, begenirsem de toptan gecicem

Bilgilerini somurebilecegim yasli yetenekler ariorum ama beni taniyanlar icin konusuorum, fazla mi yuzsuzum[signature][hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier
Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer
Citirr - Clan Bureaucrat
Sosyal ağlarda paylaş

ooo hoşgeldiniz citir bey ehe

blackice gaza getirdiyse ogretmeli oyunu yok öyle milleti çagırıp bişey ogretmemek :)

hangi serverdasın bu arada ?
black falan eclipsete
bende kettemoordayım :) ama kettemoorda tanıdıgın bi ben varım bide chrysaor( o da dondurdu accountu ) o yuzden kendini yalnz hissedebilirsin kettemoorda (biraz sakin bi serverdır)

neyse eclipsetede başlarsan oyundaki ismini ver kettemoordan mesaj atarım sana yardımcı olmak için :)

hoş geldin bu arada :) bakalım begenicekmisin[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki:
osi de rp=soytarılık diyorum.

Pre UO:R Shard
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten 2 gündür omuz üstünden seyrediyo ben oynarken citir (uyumadığı ve kitap okumadığı zamanlarda =P)

Genel bilgileride aktardım kendisine zaten hehe AO devri kapandı herkesi bekliyoruz artık... Dis de geldi zaten yavaş yavaş toparlanıyo herkes =)[signature][hline]Xeal Soulreaver of SWG/Eclipse
--------------------------------------
I'm not a man of too many faces...
The mask I wear is one...

Sosyal ağlarda paylaş

Aramıza hoşgeldin diyeyim :D

Ama sen yine iyisin en azından oyunu görerek alıyorsun blackice, venoms, explorer ve ben 1-2 saatlik SS gazıyla yurt dışından normal edition kalmadığı için collector's edition alarak Lucas amcaya ve türk devletine büyük para yardımı yaptık :P[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cheater, 10 February 2004 10:31 tarihinde demiş ki:
evet bu cheater [F]Cheater ama counter-strike ve half-life modlari baya baya bi eskide kaldi be :D

nbr lan ben CaSuA lol
hatirlarsin
launcher gofret sen ben yala felam takilirdik eskiden cs zamaninda lol[signature][hline]Sne v'knox of Eclipse
Jedi initiate

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...