spawn77 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Şimdi elimde Hd kablo ile Bilgisayarıma Bağlanmış Lcd Tvm Ve 5+1 im var. İstediğim şey ise 5+1 i hem bilgisayarda Hemde Lcd Tv de kullanabilmek. Genel olarak İkisini birden açmıyorum aletlerin. Örneğin Tv açık olduğu zaman 5+1 den Tv nin sesi gelsin. Fakat ikiside açık olduğu zaman 5+1 i Bilgisayarada yönlendirebileyim istiyorum. Ayrıyetten 2 adette Speakerım var. Şöyle birşey olursa dahada makul olabilir. Pc ve Tv aynı anda açık olduğunda Pcden Bir şekilde seçerek Sesi isteğe bağlı 5+1 e yada 2 speakerıma aktarabilmeyi istiyorum. Yeni bir Ses kablosuda aldım Normal Pc, Tv arası bağladım. Ekstra Neler gerekiyor ne yapmam lazım? Biraz karışık oldu Fakat yardım edilirse sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ben olayı anlayamadım. pc kapalıyken 5+1 i tv de kullanmak istiosun? tv ve pc ye aynı anda ayrı ayrı bağlı hoparlörler ölemi? o zaman tv açılınca tv pc acılınca pc de olur ( e sorun yok)? yok çözemedim işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Ses kartin, ses sistemi, ve tv nin girislerini versen anlatmasi daha kolay olurdu ama ilk aklima gelen seyi anlatmaya calisayim; ses sistemine giren input muhtemlen birden fazladir. bunlardan birini tv ye, digerini bilgisayara cikicaksin. Yok hayir tek ihtimal varsa bir cesit y kablo ile (3.5mm switch/selector tarzi seyler) sete girmeden once tv ile makine bu kabloyu paylasicak. diger speaker ida makinede ses kartinin onboard oldugunu farzederek herhangi bir girise taktigini dusunursek ses karti arabiriminden sesin gelecegi yeri secebiliyor olacaksin. Muhtemelen bu duzen istedigin tum senaryolari sagliyor. bir tek sanirim tv ve bilgisayar acikken bilgisayarin 5.1 e ses vermesi sirasinda tv nin de sesinin gelecegi sikintisi var ama neden ihtiyac duyulur ikisine birden o ayri bi konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 onu bunu bilmemde. ben bu durum için ses sistemi satan bir yere gittim adam beni şak diye anladı. al kardeşim şu lazer kablo ile bağla direk halledersin istediğini ve seste bir kalitelilik olacaktır demişti. oldu uydu. hani durum bununlada alakalı olabilir diye söyleyeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Bu is icin toslink switch denen bi alet var.. http://farm2.static.flickr.com/1276/543953794_b05f017761.jpg?v=0 optik girisi kullaniyosan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar