Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

5+1 i Pc ve Lcd ile uyuşturma sorunsalı

spawn77

Öne çıkan mesajlar

Şimdi elimde Hd kablo ile Bilgisayarıma Bağlanmış Lcd Tvm Ve 5+1 im var. İstediğim şey ise 5+1 i hem bilgisayarda Hemde Lcd Tv de kullanabilmek. Genel olarak İkisini birden açmıyorum aletlerin. Örneğin Tv açık olduğu zaman 5+1 den Tv nin sesi gelsin. Fakat ikiside açık olduğu zaman 5+1 i Bilgisayarada yönlendirebileyim istiyorum. Ayrıyetten 2 adette Speakerım var. Şöyle birşey olursa dahada makul olabilir. Pc ve Tv aynı anda açık olduğunda Pcden Bir şekilde seçerek Sesi isteğe bağlı 5+1 e yada 2 speakerıma aktarabilmeyi istiyorum.
Yeni bir Ses kablosuda aldım Normal Pc, Tv arası bağladım. Ekstra Neler gerekiyor ne yapmam lazım?

Biraz karışık oldu Fakat yardım edilirse sevinirim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ses kartin, ses sistemi, ve tv nin girislerini versen anlatmasi daha kolay olurdu ama ilk aklima gelen seyi anlatmaya calisayim;

ses sistemine giren input muhtemlen birden fazladir. bunlardan birini tv ye, digerini bilgisayara cikicaksin. Yok hayir tek ihtimal varsa bir cesit y kablo ile (3.5mm switch/selector tarzi seyler) sete girmeden once tv ile makine bu kabloyu paylasicak.

diger speaker ida makinede ses kartinin onboard oldugunu farzederek herhangi bir girise taktigini dusunursek ses karti arabiriminden sesin gelecegi yeri secebiliyor olacaksin.

Muhtemelen bu duzen istedigin tum senaryolari sagliyor. bir tek sanirim tv ve bilgisayar acikken bilgisayarin 5.1 e ses vermesi sirasinda tv nin de sesinin gelecegi sikintisi var ama neden ihtiyac duyulur ikisine birden o ayri bi konu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...