odchu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 ...için kullanılan kablolama ile 100mbit için kullanılan kablolama aynı mı ? 10/100 mbit ethernet kartları ile 10/100/1000 mbit ethernet kartlarının çıkışları ve lan a bağlanmak için kullanmamız gereken kablolar farklı mı? Kısaca 10/100 mbit için kullanılan kablolar 1 gbit bağlantıyı taşıyabilir mi? saygılaR..[signature][hline]sadece ölüm ... [Bu mesaj odchu tarafından 20 Mayıs 2004 11:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 ??[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 taşıyamaz. 100 mbit taşıyabilen kablodan en fazla 100mbit geçebilir. daha yükseği için f/o kablolama gerekiyor bildiğim kadarıyla.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Oda teoride 100 mb kartın tipine kablolamaya bağlı olarak değişir. Hiçbir 10/100 lük kart 100 mb veri transferini gerçekleştiremez kablolama süper olsa bile. Kablolama dedğim kablo titpi değil yerleştirilme uzunluk biçimi. Mesela havalandırma kalorifer yanından geçirdiğin an veri kaybına neden olursun. Bunun gibi şeyler. Cisco kursuna/sertifikasına gidersen öğretirler temelini..[signature][hline]http://213.194.122.66:8000/listen.pls server yurtiçinde djler aranıyo. Tür rock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Internet değil LAN (yerel ağ) bağlantısı bu bahsedilen :)[signature][hline]Ghost of The Navigator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 kartların farklı olduğunu biliyorum.. benim merak ettiğim ethernet kartını değiştirmem yeterli olacak mı? şu an kullandığım kablonun ne kadar kaliteli olduğunu bilmiyorum ama 10mbit upload sınırını zorlayabiliyor; bu kablo yeterli olur mu yoksa daha özel bir kablo mu lazım bunun için ? sANIrım yeterli olur bir deneyelim teşekkürler herkese.. [hline] ahh cehalet... [Bu mesaj odchu tarafından 20 Mayıs 2004 21:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 said: Valeron, 20 Mayıs 2004 18:19 tarihinde demiş ki: oha 1 gb baglanti ne abi ? ucuyo mU ? 5 salisede cikio sayfa yaw biliyo musun böyle eskiden düşünürdüm şimdi paticiğe girerim, ondan sonra bi bakarım donanım/yazılıma diye.. şimdi zınkk diye açılıyo napacaktım lan ben diyorum :))) :P[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 normalde cat5 kablolar ile 1000mbit bağlanmak bildiğim kadarı ile mümkün ama cat6 tavsiye ediliyor o iş için.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 said: fedaykin, 20 Mayıs 2004 22:52 tarihinde demiş ki: normalde cat5 kablolar ile 1000mbit bağlanmak bildiğim kadarı ile mümkün ama cat6 tavsiye ediliyor o iş için. hmm.. saolasın.[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Evlerde kullandigmiz twisted pairlerlede mumkun ama daha iyi twist edilmis olmasi lazim. Saflari daha siki olmali deneylerde 10gbps e cikildigini duymustum ama piyasada varmidir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 evet mesafe en önemli faktör zaten.. teşekkürler herkese ediT: wow cat6ların fiyatı iki katıymış cat5lerin... [signature][hline]sadece ölüm ... [Bu mesaj odchu tarafından 21 Mayıs 2004 12:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Eliimde bir scanner size bu kablolamayla ilgili kitabimin bu bolumunu gosterirdim. Ilginizi ceker sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar