Lzrn Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Server açıyoruz. Bu işi bilen adamlara ihtiyacımız var benimle irtibata geçin lütfen... Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Hosting şirketi hazır 7 kişiyiz bekliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 ne tür adamlara ihtiyacınız var ? developer ? GM ? seer ? kime ihtiyacınız var ?[signature][hline]Bazen Savaşı Kazanmanın Tek Yolu Savaşı Kaybetmektir . [Bu imza zgrw tarafından 09 May 2004 14:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 harbi ha ![signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… factualll Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 lznr bakar san hotmail yazı yazdım işini görür sanırım _?[signature][hline]Yasamak icin savasmayi goze alanlar ancak onlar yasamaya hak kazanirlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lzrn Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Olur önemli deil bi yannış anlaşma olabilir host sşirketi sponsor deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Noir_Volrath Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 beklersen msn'ne geliyorum[signature][hline]Noir Uo Shard Staff www.noir.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lzrn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Yardım etmek isteyen herkesi bekliyoruz bana msn'den ulaşırsanız çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing Yeni server × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
factualll Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 lznr bakar san hotmail yazı yazdım işini görür sanırım _?[signature][hline]Yasamak icin savasmayi goze alanlar ancak onlar yasamaya hak kazanirlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Olur önemli deil bi yannış anlaşma olabilir host sşirketi sponsor deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noir_Volrath Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 beklersen msn'ne geliyorum[signature][hline]Noir Uo Shard Staff www.noir.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Yardım etmek isteyen herkesi bekliyoruz bana msn'den ulaşırsanız çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar