Masquerade Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Efenim artık oynayamadıgımdan ötürü ekondumu satmaya karar verdim. Ana karakter Belf Death Knight. Tank Gearı neredeyse endgame. Ulduar'a hazır. 1-2 itemı eksik onlarda Kel'Thuzad drop zaten fds. DPS gearı da eh işte denecek düzeyde 10/25 man epiclerden karma birşeyler var. Epic uçan iskeleti vs tam. Mesleklerimiz JC/Mine. Alt karakterde Warlock, level 71 falandı en son. Account prepaid kart ile ödendiğinden 21 Nisana kadar açık. 1 aylık bir süresi var yani. Fiyat olarak da çok birşey istemiyorum. Bursa içi elden satabilirim diğerleri için eft yapabiliriz. http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Twisting+Nether&n=Ácharad Fiyat olarak 200 lira yeterli zaten box+1 aylık süre falan 140 liraya yaklaşıyor. irtibat için pm pl0x. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Fiyat 150 lira oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 valla benim dk m olmasa hiç düşünmez alırdım şu an çok uygun bir fiyat ve karakter. Bahane ile uplanmış da olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar