Jezreel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Beyler server açacazda internet kafeden açıyoz sadece internetcafenin içindekiler girebilio dışardan girilmiyo nasıl düzeltilir lütfen yazarmısnız
Karakans Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Bu konu ile ilgili defalarca thread ac1ld1... Ah be bir arama yapsak.[signature][hline]Mail : mailto:[email protected]
Noir_Volrath Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Benim bildigim kadariyla ana makinada bulunmasi lazim server'in. Isallah Olurda ip bizlezlere soylersin yani bana soylersin uo shard ariyorum pvp yapacak veya kasicak [signature][hline]Saygilarimla....
Jezreel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Zaten Sphere ana makinada pardon arama yaptım ama ben bulamadım
Jezreel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Lütfen Bliyossanız yazın Karakans
Noir_Volrath Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Eyer adsl ise bir sorun oluyor modem sorunu var ondan dolayi oluyor olabilir cable'nin sorunlarini bilmiyorum fazla.[signature][hline]Saygilarimla....
xheana Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 router adsl modemler ile dışarıya çıkış yapamazsınız.[signature][hline]Lost Land Owner . www.Lostland.gen.tr www.sphereturk.com Bilge Adam Bilgi Teknolojileri Mcp [ Microsoft ] System Eng.
PiNg Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 onlar ayarlanıyor. yapanları biliyorum yane
PiNg Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 onlar ayarlanıyor. yapanları biliyorum yane
true Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 said: xheana, 20 Mayıs 2004 19:59 tarihinde demiş ki: router adsl modemler ile dışarıya çıkış yapamazsınız. çıkış yapamayanlardan biride bendim... ama arkadaşın dediği gibi değilmiş.. çıklıyormuş... bir insanının konu hakkında bilgisi olmayabilir.. gayet doğaldır.. enteresan olan bilgisi olmadığı halde biliyormuş gibi ifadeleri kulanması... Sadece necip Türk milletine özgü bir şeymi?
true Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 unuttum bu arada adsl modemle bağlantı yapmak isteyenler... [email protected] msn de beni bulabilirler.. yardımcı olmak isterim...
Lucas Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 adsl modem le internete her bağlandığınızda ip değiştiğinden bağlantıyı koparıp bağladığınızda connector ayarları bozuluo.ama türk telecomdan static ip isterseniz ipinizi static yapıyorlar.[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council
Bameso Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Ping baslamisken 10-15 defa daha yazsaydın.Kusra bakmayin konuyu dagittim.[signature][hline]Bowie Is Was Here.Bowie Copyright ® Konu ile ilgili link. -coLdwind-, 20 June 2003 00:50 tarihinde demiş ki: hmm 400 galon sperm bir boşalmada.. helal olsun :p Duke_Guybrush, 20 June 2003 00:56 tarihinde demişki: neyse ki türkiyenin okyanusa kıyısı yok. walla ben bayaa su yutarım çünkü ehehe Babanizin Hostu Gibi Kullanabilirsiniz.
lawrance Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Beyler ben jezle ortak çalışıyorum Ama bağlantı cable yani adsl deil Bi ark a sordum spherenin içinden ayarlanıo dedi ini yi de ayarladık ama olmuo Lütfen Ayrıntılı Anlatın Şimdiden Teşekkürler[signature][hline]Hayatın Ultima Online değil bunu kafana koy benim gibi gerizekalı gibi uo ya kafa takıp kız arkadaşını ihmal etme gibi bi hareketde bulunma ultima geçicidir kız arkadaşın kalıcı tamammı adam gibi davran bu yazıyı okuyorsan delirtme beni ..
Thealon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Ana makinada firewall vardır kapatmayı dene istersen...
Öne çıkan mesajlar