Jezreel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Beyler server açacazda internet kafeden açıyoz sadece internetcafenin içindekiler girebilio dışardan girilmiyo nasıl düzeltilir lütfen yazarmısnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Bu konu ile ilgili defalarca thread ac1ld1... Ah be bir arama yapsak.[signature][hline]Mail : mailto:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noir_Volrath Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Benim bildigim kadariyla ana makinada bulunmasi lazim server'in. Isallah Olurda ip bizlezlere soylersin yani bana soylersin uo shard ariyorum pvp yapacak veya kasicak [signature][hline]Saygilarimla.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezreel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Zaten Sphere ana makinada pardon arama yaptım ama ben bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezreel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Lütfen Bliyossanız yazın Karakans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noir_Volrath Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Eyer adsl ise bir sorun oluyor modem sorunu var ondan dolayi oluyor olabilir cable'nin sorunlarini bilmiyorum fazla.[signature][hline]Saygilarimla.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xheana Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 router adsl modemler ile dışarıya çıkış yapamazsınız.[signature][hline]Lost Land Owner . www.Lostland.gen.tr www.sphereturk.com Bilge Adam Bilgi Teknolojileri Mcp [ Microsoft ] System Eng. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 onlar ayarlanıyor. yapanları biliyorum yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 onlar ayarlanıyor. yapanları biliyorum yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 onlar ayarlanıyo die biliyom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
true Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 said: xheana, 20 Mayıs 2004 19:59 tarihinde demiş ki: router adsl modemler ile dışarıya çıkış yapamazsınız. çıkış yapamayanlardan biride bendim... ama arkadaşın dediği gibi değilmiş.. çıklıyormuş... bir insanının konu hakkında bilgisi olmayabilir.. gayet doğaldır.. enteresan olan bilgisi olmadığı halde biliyormuş gibi ifadeleri kulanması... Sadece necip Türk milletine özgü bir şeymi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
true Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 unuttum bu arada adsl modemle bağlantı yapmak isteyenler... [email protected] msn de beni bulabilirler.. yardımcı olmak isterim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 adsl modem le internete her bağlandığınızda ip değiştiğinden bağlantıyı koparıp bağladığınızda connector ayarları bozuluo.ama türk telecomdan static ip isterseniz ipinizi static yapıyorlar.[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Ping baslamisken 10-15 defa daha yazsaydın.Kusra bakmayin konuyu dagittim.[signature][hline]Bowie Is Was Here.Bowie Copyright ® Konu ile ilgili link. -coLdwind-, 20 June 2003 00:50 tarihinde demiş ki: hmm 400 galon sperm bir boşalmada.. helal olsun :p Duke_Guybrush, 20 June 2003 00:56 tarihinde demişki: neyse ki türkiyenin okyanusa kıyısı yok. walla ben bayaa su yutarım çünkü ehehe Babanizin Hostu Gibi Kullanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lawrance Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Beyler ben jezle ortak çalışıyorum Ama bağlantı cable yani adsl deil Bi ark a sordum spherenin içinden ayarlanıo dedi ini yi de ayarladık ama olmuo Lütfen Ayrıntılı Anlatın Şimdiden Teşekkürler[signature][hline]Hayatın Ultima Online değil bunu kafana koy benim gibi gerizekalı gibi uo ya kafa takıp kız arkadaşını ihmal etme gibi bi hareketde bulunma ultima geçicidir kız arkadaşın kalıcı tamammı adam gibi davran bu yazıyı okuyorsan delirtme beni .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Ana makinada firewall vardır kapatmayı dene istersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar