Noahs`Ark Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Burada müzikle ilgilenen baya kişi varmış. :rollineyes: Ben de amatör olarak ilgilenmek istiyorum. İşe ilk kaydımı bi studyoda yapmakla başlamak istiyorum ama daha önce hiç denemedim kayıda girmeyi. :D Bilgim sıfır. Yani pişman olurmuyum acaba :D Ya da herhangi bi studyoya gidip biz kayıt yapıcaz mı diyoruz direkt :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 yani öyle bir yazmışsınki daha müziğe elini sürmemişsin herhangi bir enstruman çalmayı bilmiyorsun gibi. eğer durum buysa daha dur ne kaydı yahu, ben ilk kaydımı müzikle uraşmaya başladıktan 4 yıl sonra aldım. önce bi ilgilen enstrumanla, stüdyoya gir bi tanı o enstrumanı, sonra dersini alabilirsin, başka ilgilenen arkadaşların varsa bi grup oluşturabilirsiniz beraber takılabilirsiniz yani benim gelişim sürecim öyle oldu en azından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noahs`Ark Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 yani onu yapmayı istemekteki amacım nasıl olucağını görmekti. Enstruman konusunda benden bişe cıkmaz sanırım .d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 2 şekilde kayıt var bi hucum kayıt bide kanal kayıt kanalda tek tek herkez çalıyor sonra adam onu birleştiriyor parça hazır hucumda herkez giriyor osurmak bile yasak oluyor (herşey direk kayıt altında çünkü) bütün mikrofonlar açılıyor davulcu bir ki üç diyor ya llah bismillah ne çaldı isen orda kanal kayıt için 3 4 saat gidiyor 4 5 parça için hucum kayıtta bi saatte ne kadar şarkı söylersen o sana kalmış iyi günler saygılar iyi kayıtlar Llama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noahs`Ark Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Ben söyleyebilirim ama çalabildiğim bir enstruman yok. Blok Flüt :E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar