paramecium Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Selam, Skoda Octavia 1.6FSI için tüketim deneyimi(şehir içi/dışı) olan arkadaşlar var mı? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Mantıken passat 1.6FSI ile aynı olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 jetta olmasın o :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 2003-2007 arasi uretilenler a5 platformunda golfden passat a, jetta dan caddy e birsuru arac var. cogunun agirligi esit neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 caddyde aerodinami faktörü var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 platform acisindan uc ornek vereyim dedim. passat ile octavia arasinda yok o fark ama =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 yaa ooooff. hiç birimiz bilmiyoruz işte tüketim değerini neye kasıyoruz sdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 hem para sen superb'i sorsana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Selam, :) Babama o kocaman olur. İstemez öyle büyük kasa. Zaten bayinin dötü kalkmıştır şimdi, gidip 2.el alacağım ben ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Yılların audisini satıyosun yani =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Selam, Audi hâlâ bende. Babam şuan Clio Symbol kullanıyor. Az yakması, küçük olması, arkasına istediğin gibi kalıp/demir/çelik atabiliyorsun :) Ama baba aktif çalışma hayatından çekilmeye başladığı için daha aile arabası arıyoruz :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 seat exeo yu yurt dışında satmaya başladı. turkiye ye hazirandan sonra gelecek. tam aradığınız turden bir araba aslında. hem eski a4 kasa. fiyatı da uygun olacak buyuk ihtimal. ama simdi otv indirimine yetismeyecek haziran sonrası geleceği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Selam, ÖTV'nin dengi indirim o zamanda olacak bayi kanalında bence. Belki bu meblada olmaz ama buna yakın kesin olacak. Onu unutmuşum, bir bakmak lâzım ona da :) Octavia gibi geniş açılan bir bagajı olsa keşke :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 gerci ben babana yeni mondeo oneriyorum. bana sorarsan icini de doldurursanız ford olmasına karşın herşeyiyle tatmin edecektir. diğer ford lar gibi fazla ırgat arabası degil. mondeo da buyuk bir arac sayılır ama octavia ya gore daha ikinci eli olan bir arac bence. ama senin VW aşkını dizginlemez tabi ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 exeo nun icinin a4 cabriolet ten alındığı, boylece bir onceki nesil sedan a4 versiyondan daha iyi bir ic malzeme kalitesine ulaşıldığı yazıyor daily telegraph in incelemesinde. hangi donanım paketi tabi adamların incelediği onu bilemiyorum. eger doğruysa, eski bir kasa olması kafaya takılmazsa eger, exeo ikinci el bir a4 kadar ucuz ve daha yeni motorlarla geleceginden daha hesaplı olacak. turkiye de motor hacmine fazla fazla vergi ve komik motorlarla ithal edilmesi durumunda pozisyonu ne olur bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar