GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 neden ya neden =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 tekrar banlanacaz inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Dur Gwin yapma! Hazır değilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 1 aylık banlandım 3 ay gittim devletten 2 ay alacağım var pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[U]ltramagnetic Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ben bu filmi izledim sonunda enişte oluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 benimde bi acılsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ben hiç kart görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 topikte kendimi gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 GwindonSurion said: ola köroğlunda 60 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 vay anası hangi ara ban yedin sen. bu arada ne kadar iyi takip ettiğim anlaşılıyor forumu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 oha lan. acaba nie banlanmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 şimdi banlanmamla ilgili ağır konuşurdum da polemiğe gerek yok kimsenin doğrusu gerçeği görse dair değişmiyor zaten herkes farklı bir tel.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Karag8z said: vay anası hangi ara ban yedin sen. bu arada ne kadar iyi takip ettiğim anlaşılıyor forumu :) ben ocakta başladım adriana lima yüzünden adriana lima benim olsun 40yıl banım olsun bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 GwindonSurion said: şimdi banlanmamla ilgili ağır konuşurdum da polemiğe gerek yok kimsenin doğrusu gerçeği görse dair değişmiyor zaten herkes farklı bir tel.... saçma sapan konuşup ayar yedin. sonra ağır konuştun! hiç ağzını açma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[U]ltramagnetic Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 adaletin bittiği yerde anarşi başlar sırayla adresleri alayım ben CcC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 eregorn2 said: GwindonSurion said: şimdi banlanmamla ilgili ağır konuşurdum da polemiğe gerek yok kimsenin doğrusu gerçeği görse dair değişmiyor zaten herkes farklı bir tel.... saçma sapan konuşup ayar yedin. sonra ağır konuştun! hiç ağzını açma neden banlandığımı biliyomusun sanki? tartışma konusu değildi adriana lima konusuydu karıştırdın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 oo yea. kendimle kavga ettim lan. gel bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar