DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Bu karakterin benimle hiç bir alakası bulunmamaktadır. Bana ait olan Remzi, Remzi Usta, Rustem ve Zekeriya charlarının dışında açılan bu Scimitar Remzi isimli char tamamen benden araklama bir isimdir. Görenlerin insanlık namına bu kişiye pislik yapması rica olunur. Teşekkür Ederim. :P Ehehe pis layt erkek remzi ismini kullanırsın ha...[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SacrificE- Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Nesin sen olm hehe[hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Bana telif hakkı ödemeden böyle bir karakter açamazsın kardeşim Remzi ismi ve türevleri tamen bana aittir.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Char benim accountta olmadığından rahat ol ya. Birde Paladin yapmış utanmadan o char'ı.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SacrificE- Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 E dalın o zaman ne diim ki alala bi iddam yok zaten süper espri diye?[hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Ehehe :) Sacrifice olm Bizim eve bir kat daha çık. Ben gelirsem evi öyle dağınız bulmak istemem[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 ahaha süper scimitar remzi.. keşke paladin remzi yapsaymışsın hem karakter de paladin uyardı iyice :) ehaha paladin remzi dediler...tırınım tırınım ehehue :)[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 ben kendilerini bizzat tanırım.aslında iyi biridir ama kendini çok kaptırmış bir şahşiyet :)son duyumlarıma göre büyümüş ve dungeonlarda takılmaya başlamış.gerçi 1 saat önce icq dan res istedi ama bug filan olmuştur kesin :p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SacrificE- Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Adam oldu da juka,golem falan kesiyo kendileri ;) zazik adlı evil mage in 3 kere öldürmesini saymıyorum tabi ki :P[hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 tamam gördüğüm yerde mıhlıcam......[hline]People talk alot of shit but thats after I'm gone .Cuz they fear me in the physical form Let it be known I'm troublesome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar