kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 neden anlamıyosun beni hala üstüme geliyosun anlamıyorum msn dialog yeni moda ya koymak bende koycam lan ! bide küfür var içinde fede: aga fede: uniblue driverscanner 2009 diye arat fede: rapidde fede: crackli bi setup ı çıkıyo fede: son driverları bulursun onunla kermit: son driver değil işte kermit: hiç bi driver yüklü değil kermit: bu pc de değil tabi fede: açılmıyo mu pc kermit: açılıyo canım fede: tmm işte kur fede: o uygun driverı yükler kermit: iyide fede: xp değil mi kermit: net yokki pc de olm ethernet felan kermit: etherneti driverını kurmayınca kermit: net nasıl olsun fede: lan bundan atıver setubı fede: flash filan yok mu kermit: LAN kermit: O PROGRAM kermit: SETUP İNTERNETTENMİ BULUYO kermit: DRİVERI fede: ahahahah fede: doğru ben onu düşünemedim fede: sdfhdskjhgdıgh kermit: hahaha fede: pardon aga kermit: asjgdasd fede: A Dghjhfh kermit: hay kermit: kafam güzel olmasa hahaha kermit: ii küfür ederdim sana fede: ahahahahahah fede: et lan fede: haklısın fede: sonuna kadar kermit: ***** ******* fede: eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 küfür var banlansın. uykum var lan. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 fedelatte monopoliye gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 feci bi fail söz konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 küfür güzel hoş bende kullancam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 crack var küfür var özel hayata saygısızlık var. bu ne lan banlansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 sen de beni bitirdin abi. ahahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 şerefine dedik hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 erkek erkeğe cam mi açıosunuz? soyunurken de çekin resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 sınırları zorlamayın haa aman wepcamde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 zorlayınac noluyo anlatsana llama bide o webcam değildi canlar çektim yolladıydım öyle şerefine diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 fede said: sen de beni bitirdin abi. ahahhah AHAHAHAHAHA kermit ya kurban olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 bende kurban olurum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar