Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

server gereksinimleri

angryman

Öne çıkan mesajlar

yazarlarsa biz kralız bap yurt içi 50 embit hattımız var yalanları ortaya cıkar bırak su altında kalsın ra. Hostbabanın hattından kac sunucu acık ben 32 kişilik cs ve uo shardı bılıyorum yüklendikce yüklenıyorsunuz bence taşıcak :)[signature][hline]Unlive Online Gaming
www.unlive.net
Ultima Online değişiyor..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kronosh, 19 Mayıs 2004 06:16 tarihinde demiş ki:
yazarlarsa biz kralız bap yurt içi 50 embit hattımız var yalanları ortaya cıkar bırak su altında kalsın ra. Hostbabanın hattından kac sunucu acık ben 32 kişilik cs ve uo shardı bılıyorum yüklendikce yüklenıyorsunuz bence taşıcak :)

Bunda size dokunan ne var anlmadım Sayın,Yüce,Kutsal,Tek,Benzeri Olmanyan ve Forum Kuru Fasulyesi Sayın Ra ve Kronosh ?[signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır...

Indinolla Developer || MSN || Indinolla UO
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RRa, 19 Mayıs 2004 23:06 tarihinde demiş ki:
Port kontrol ediliyor:80...

Port 80 açık ve bağlantı kabul ediyor.

Buna çok güldüm ya..

ra iyi sallamışsın hll olsun tebrikler başarılarının devamını diler çoluk çocuğun gözlerinden öperim.
Böle lamerler oldukça paticikde batacak.ahaha çok güldüm ya port 80 puhahuahauhahus[signature][hline]Kimimiz hak ettiğimiz yere gelemedik , kimimiz geldiğimiz yeri hak etmedik !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RRa, 20 Mayıs 2004 19:42 tarihinde demiş ki:
Az sonra sana pm aticam sende sorguluycaksın sanada aynısını göstercek o zaman buraya gelip ne yazıcaksın çok ama çok merak ediyorum

Rra lütfen daha fazla lamerlik yapma paticik için söylüyorum...[signature][hline]Kimimiz hak ettiğimiz yere gelemedik , kimimiz geldiğimiz yeri hak etmedik !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...