Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 yazarlarsa biz kralız bap yurt içi 50 embit hattımız var yalanları ortaya cıkar bırak su altında kalsın ra. Hostbabanın hattından kac sunucu acık ben 32 kişilik cs ve uo shardı bılıyorum yüklendikce yüklenıyorsunuz bence taşıcak :)[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 2 CS Sunucusu açık 32 kişilik + 2 UO Shard açık + Web Referanslarımız + IRCd Referanslarımız ama bağlantıda ufak bir sorun yok.[signature][hline]- Imaginary UO Shard - http://www.imaginaryuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Bana yazı yazmayın ip yazın yoksa kasar clienti çeker kendim yazarım[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: RRa, 19 Mayıs 2004 22:42 tarihinde demiş ki: Bana yazı yazmayın ip yazın yoksa kasar clienti çeker kendim yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Port kontrol ediliyor:80... Port 80 açık ve bağlantı kabul ediyor. Buna çok güldüm ya..[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xheana Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 http://www.sphereturk.com/sphere.asp adresinden yeterli bilgiyi alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 said: Kronosh, 19 Mayıs 2004 06:16 tarihinde demiş ki: yazarlarsa biz kralız bap yurt içi 50 embit hattımız var yalanları ortaya cıkar bırak su altında kalsın ra. Hostbabanın hattından kac sunucu acık ben 32 kişilik cs ve uo shardı bılıyorum yüklendikce yüklenıyorsunuz bence taşıcak :) Bunda size dokunan ne var anlmadım Sayın,Yüce,Kutsal,Tek,Benzeri Olmanyan ve Forum Kuru Fasulyesi Sayın Ra ve Kronosh ?[signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır... Indinolla Developer || MSN || Indinolla UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 iyiki bi ip yaz dedik.[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinghsaw Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 said: RRa, 19 Mayıs 2004 23:06 tarihinde demiş ki: Port kontrol ediliyor:80... Port 80 açık ve bağlantı kabul ediyor. Buna çok güldüm ya.. ra iyi sallamışsın hll olsun tebrikler başarılarının devamını diler çoluk çocuğun gözlerinden öperim. Böle lamerler oldukça paticikde batacak.ahaha çok güldüm ya port 80 puhahuahauhahus[signature][hline]Kimimiz hak ettiğimiz yere gelemedik , kimimiz geldiğimiz yeri hak etmedik ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Az sonra sana pm aticam sende sorguluycaksın sanada aynısını göstercek o zaman buraya gelip ne yazıcaksın çok ama çok merak ediyorum[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinghsaw Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 said: RRa, 20 Mayıs 2004 19:42 tarihinde demiş ki: Az sonra sana pm aticam sende sorguluycaksın sanada aynısını göstercek o zaman buraya gelip ne yazıcaksın çok ama çok merak ediyorum Rra lütfen daha fazla lamerlik yapma paticik için söylüyorum...[signature][hline]Kimimiz hak ettiğimiz yere gelemedik , kimimiz geldiğimiz yeri hak etmedik ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 kingh boşver yüce efendi öl uygun görmüş illa onu kabul ediceksin Grandmaster o anlamassın sen lol..[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinghsaw Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 İyi tamam açık kapalı fark etmez 80. porttan ne yapabilirsinki ? Çoluk çocuğa hack dersimi verelim ?[signature][hline]Kimimiz hak ettiğimiz yere gelemedik , kimimiz geldiğimiz yeri hak etmedik ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinghsaw Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 İyi tamam açık kapalı fark etmez 80. porttan ne yapabilirsinki ? Çoluk çocuğa hack dersimi verelim ?[signature][hline]Kimimiz hak ettiğimiz yere gelemedik , kimimiz geldiğimiz yeri hak etmedik ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar