Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

server gereksinimleri

angryman

Öne çıkan mesajlar

konuyla ilgili bilgim yok ama imzanı değiştirsen iyi olur.. ingilizce olduğu için anlaşılmadığını (veya yasak olmadığını) falan düşünüyosan yanılıyosun.[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki:
seni ömer abime tokatlattırırım!
Sosyal ağlarda paylaş

Makine olmadan arkana takarsın 50 mbit bağlantıyı,direk serverı kurarsın :) Ne hdd ne ram nede işlemci :)[signature][hline]
_o_ _o_ _o_ _o_
..| ....|.....|.....|
./ ./ ../ ../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..
Powered bY Korax & Pascal.
Pati halay ekibi kurucuları ve başları..

[Bu mesaj Korax tarafından 17 Mayıs 2004 11:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Siz diyorsunuzki bana en hızlı arabayı tavsiye edin. Onu alacağım fakat, yaşadığınız yerde değil asfalt yol patika bile yok. Demeye getirdiğim donanım hiç birşey bağlantı gerçek. 5000 $ lık sunucu kurarsınız, ama bağlantınız zayıftır hiç bir işe yaramaz. Ben derimki önce bağlantı alacağınız yeri bir ayarlayın. Orayla anlaşın sonra donanım sorununu düşünün.

100 Kişilik ortalama bir server açabilmek için ( Lagsız ) 1 Mbit hatta ihtiyaç vardır. Sakın aldanmayın 1 mbit adsl'den bahsetmiyorum. 1 mbit adsl'de 250/kbit upload vardır. Sizin için asıl olanda upload olduğunu unutmayın. 1mbit hattı 300$+KDV 'den aşağıya bulamazsınız.
Sakın aylık şu kadar bandwitdh anlık sınırsız hat vaadlerinede kanmayın. Unutmayın anlık sınırsız bağlantı yoktur.

Saygılarımla[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Korax, 17 Mayıs 2004 11:03 tarihinde demiş ki:
Makine olmadan arkana takarsın 50 mbit bağlantıyı,direk serverı kurarsın :) Ne hdd ne ram nede işlemci :)

Önceden bende makinaaa,makinaaaa die bagırıyodum bunu Tazmanyak çok iyi bilir, ama gördümki hiçte öle degilmiş,Baglantın varsa varsın...[signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır...

Indinolla Developer || MSN || Indinolla UO
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Governor, 17 Mayıs 2004 21:24 tarihinde demiş ki:
1Mbit baglantı 200 milyon + KDV

Game Server dedicatedi icin yardımcı olurum.

MSN: [email protected]

Senin bu bağlantıyı bu fiyatta verebilmen imkansız. Ya yurt dışından makina kiraladın, yada .... yada yok. Yani bu fiyat bir kere insana güvensizlik verir. Bilmiyorum diğer arkadaşlar ne der. Bugün direk sabancı telekomdan bile bu fiyata alamazsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Owner_Bloody, 18 Mayıs 2004 16:20 tarihinde demiş ki:
adam burda pc özelliği sormuş gidip yok şu bağlantı cart curt demişsiniz kardeşim pc özelliklerini biliorsanız söyleyin yoksa susun demekten başka bir şey diyemiyorum

Bi oyun serveri için ne gerekir,Bizim serverin özellikleri yazayım o zaman;

60 GB hdd
P4 3.0
1024 Ddd ram
CD - Writer //Backup yapmak istersen

[signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır...

Indinolla Developer || MSN || Indinolla UO

[Bu mesaj DIEMASTER tarafından 18 Mayıs 2004 18:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...