angryman Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Beyler türkiye nin en büyük server irini kurmak yani makina olarak nebula dark vb. serverlardan daha iyi olabilmek için hangi parçalar gerekiyor en düşük olarak bilgisi olan varsa ben le paylaşırsa çok sevinirim..????[signature][hline]Love is nothing without fucking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Makine ile olsaydi o is..[signature][hline]'crimson legend' Bütün dünya izler durur, Afet-i azam bekler durur, Hedefini al, piyasani al, her şeyi al.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 konuyla ilgili bilgim yok ama imzanı değiştirsen iyi olur.. ingilizce olduğu için anlaşılmadığını (veya yasak olmadığını) falan düşünüyosan yanılıyosun.[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angryman Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 yalnızca makina özelik leri olarak nebulanın özellikleri ne baba..??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 kesin bir birlgim olmamakla birlikte sanırım dual xeon işlemci, 4gb ram ve raid 5 scsi disk yeterli olacaktır. RunUO 3000 kişi testi için 4 xeon işlemcili server kullanacaktı sanırım. detayları bilemiyorum.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 makinadan ziyade baglatının çok önemi var[signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır... Indinolla Developer || MSN || Indinolla UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Makine olmadan arkana takarsın 50 mbit bağlantıyı,direk serverı kurarsın :) Ne hdd ne ram nede işlemci :)[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [Bu mesaj Korax tarafından 17 Mayıs 2004 11:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patara Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Siz diyorsunuzki bana en hızlı arabayı tavsiye edin. Onu alacağım fakat, yaşadığınız yerde değil asfalt yol patika bile yok. Demeye getirdiğim donanım hiç birşey bağlantı gerçek. 5000 $ lık sunucu kurarsınız, ama bağlantınız zayıftır hiç bir işe yaramaz. Ben derimki önce bağlantı alacağınız yeri bir ayarlayın. Orayla anlaşın sonra donanım sorununu düşünün. 100 Kişilik ortalama bir server açabilmek için ( Lagsız ) 1 Mbit hatta ihtiyaç vardır. Sakın aldanmayın 1 mbit adsl'den bahsetmiyorum. 1 mbit adsl'de 250/kbit upload vardır. Sizin için asıl olanda upload olduğunu unutmayın. 1mbit hattı 300$+KDV 'den aşağıya bulamazsınız. Sakın aylık şu kadar bandwitdh anlık sınırsız hat vaadlerinede kanmayın. Unutmayın anlık sınırsız bağlantı yoktur. Saygılarımla[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thrawn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Pc özellikleriyle nebuladan daha iyi olmanın ne alakası var anlamış değilim . Sadece pc iyi olunca sunucunun güzel olması olasılığı varsa herkez evden açsın bi shard :D[signature][hline] [email protected] Allah değilsen sorun yoq... Silgi kullanmadan resim çizme sanatına 'Hayat' diyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Medcezir1907 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 peki 2048 adsl ile kaç kişi rahatca uo oynayabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thrawn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Al işthe :)[signature][hline] [email protected] Allah değilsen sorun yoq... Silgi kullanmadan resim çizme sanatına 'Hayat' diyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 1Mbit baglantı 200 milyon + KDV Game Server dedicatedi icin yardımcı olurum. MSN: [email protected][signature][hline]- Imaginary UO Shard - http://www.imaginaryuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Merak ettim nereden o baglanti? Kablonet yada ADSL mi? =)[signature][hline]- never too old to learn! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: Korax, 17 Mayıs 2004 11:03 tarihinde demiş ki: Makine olmadan arkana takarsın 50 mbit bağlantıyı,direk serverı kurarsın :) Ne hdd ne ram nede işlemci :) Önceden bende makinaaa,makinaaaa die bagırıyodum bunu Tazmanyak çok iyi bilir, ama gördümki hiçte öle degilmiş,Baglantın varsa varsın...[signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır... Indinolla Developer || MSN || Indinolla UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Sorunsuz UO Shardı 150$ aylık. Makina bizden.. Hat Netone dan... Ilgilenen varsa pm atsın.[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 adam burda pc özelliği sormuş gidip yok şu bağlantı cart curt demişsiniz kardeşim pc özelliklerini biliorsanız söyleyin yoksa susun demekten başka bir şey diyemiyorum[signature][hline]>>>>> Die Fire <<<<< >>Owner_Bloody<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 ya zaten pc şu an eve bile alsan p4 3.x önerilir yani server makinası da öyle birşey olmalı..[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Template Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: Governor, 17 Mayıs 2004 21:24 tarihinde demiş ki: 1Mbit baglantı 200 milyon + KDV Game Server dedicatedi icin yardımcı olurum. MSN: [email protected] Senin bu bağlantıyı bu fiyatta verebilmen imkansız. Ya yurt dışından makina kiraladın, yada .... yada yok. Yani bu fiyat bir kere insana güvensizlik verir. Bilmiyorum diğer arkadaşlar ne der. Bugün direk sabancı telekomdan bile bu fiyata alamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Template Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Tamam Taman anladım. Bırak firma bilgisi adres ,sitenizde telefon bile yok. :)) Yani anladım Nasıl verdiğinizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 p4 3.8 2li ram yuvası varsa yan yana en fazla ramlardan tak (mesela yanyana 5gb 5gb tak) 80gb harddisk (en hızlı rpm olandan) bunları sağlarsan bence hoş olur...[signature][hline]>>>>> Die Fire <<<<< >>Owner_Bloody<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: Dmx, 17 Mayıs 2004 22:40 tarihinde demiş ki: Merak ettim nereden o baglanti? Kablonet yada ADSL mi? =) EfesNET & Sabancı Telekom Fazla merak iyi değildir haaa... :)[signature][hline]- Imaginary UO Shard - http://www.imaginaryuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: Owner_Bloody, 18 Mayıs 2004 16:20 tarihinde demiş ki: adam burda pc özelliği sormuş gidip yok şu bağlantı cart curt demişsiniz kardeşim pc özelliklerini biliorsanız söyleyin yoksa susun demekten başka bir şey diyemiyorum Bi oyun serveri için ne gerekir,Bizim serverin özellikleri yazayım o zaman; 60 GB hdd P4 3.0 1024 Ddd ram CD - Writer //Backup yapmak istersen [signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır... Indinolla Developer || MSN || Indinolla UO [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 18 Mayıs 2004 18:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 ipi yazsana diemaster birazda biz bilgi dökelim shardınız hakkında[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 gerekli olan bilgiyi verdik daha nesini döküceksin ayrıca sorarsan dahasını onuda söyleriz gizlimiz saklımız yok.[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 yazında bakalım neyiniz var neyiniz yok[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar