zarekd Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 önceden bir problem yoktu kendi kendine firebug web enchancer gibisinden bi iki eklenti güncellendi sonra versiyon güncelledi filan velhasıl kelam son 1 haftadır cookie kabul etmiyor. her siteye tekrar giriş yapmam gerekiyor. ie chrome da problem yok. nedir bunun ilacı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 ayni sorun bende de vardi C:Doc and SettingsUsernameAPplication DataMozillaFirefoxProfilesprofiladi folderinda cookies.sqlite dosyasi var, onu bul ve sil firefox kapaliyken sorun halloluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Aynı sorunu ben de yaşamıştım, Volfied' in dediği şekilde çözülmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarekd Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 öyle bi dosya yok bulamadım. sql li bişiler var cookie yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 cookies.sqlite olması gerek. Bir daha bakın bence iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarekd Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 kaldırdım yeinden kurdum bi sorun kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar