Stifler Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Bidahaki sene erasmusla buraya gitmeyi düşünüyorum ki bilkentten gidebileceğim tek yer burasıymış bir iletişim tasarım öğrencisi olarak. Nasıl biryerdir haberi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 It is a small town. I can provide you some names who currently studies as Erasmus student there and you can contact them via Facebook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Bu arada erasmus için Amerika düşünmüyorum, düşünmeli miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 ben gecen yaz pforzheim da bir geceligine bulunmusdum :D.. kucuk bi sehir insanları da baya ilgincti eauheauhea.. ormanda kaybolup neredeyse ormanda yatmak zorunda falan kalıcaktım euhueahea.. yanlıs hatırlamıyorsam stuttgarttan trenle 2 saat uzaklıktaydı.. bu kadar yani.. sadece bi gece kaldım ne bileyim :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 erasmusu amerikyla yapamıosun zaten eheheh :D:D erasmus avrupa ve japonyada gecio die biliyorum =)).. amerikanın baska istedikleri var (toefl alcan bilmemne) exchange deniyo yani.. exchange student da ii kovalanıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Pforzheima 10 dk uzaklıktayım ben , başka bir alternatifin varsa gelme, alternatifin yoksa gel :) Kötü değil,saga sola her yere yakın ama en son tercih et. Stuttgart 40 dk Karlsruhe 10 dk Fransa 45 dk Amsterdam 7 saat Paris 7 saat ayda yılda bir etrafta dolaşırsın, onun dışında hem karlsruhe hem pforzheim bayıktır, hele pforzheim iyice ufak bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Amerikaya exchange şansım da var ama europe daha iyi gibi geldi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 amerikada okul ve şehirleri söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Amerika'da gittiğin yerler de çok önemli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Gilean said: amerikada okul ve şehirleri söyle Amerikada çok kral okullar vara gitme şansım olabilir ama parasal olarak karşılayamam sanırım. O yüzden pforzheim yolcusuyum 1 yıl içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar