Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara Hakkında???

Xaero

Öne çıkan mesajlar

Sincan hakkında az çok bilgi...Bura nası bi yerdir burdan Kızılay yada bilimum ortam mekanlara nası giderim... Ankarada takılabileceğim yerler... Bar yada bilimum parti düzenlenen özellikle techno ve club tarzı müzik çalan yerler... Neyse uzun lafın kısası Ankara hakkında kısa ve öz şekilde bilgi verirseniz sevinirim. Büyük ihtimal 3-4 ay Ankara'da takılıcam iş sebebi ile bu nedenle mekan aramayalım bilenlerden öğrenelim...[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur.
XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh™[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Sincan'da takılcamı kim sölediki? Ev kiraları ucuz napacaz babamız para vermio o yüzden 2 oda bi salon bi yer tuttuk sincanda daha dogrusu arklar tuttu... Zaten işim kızılayda olacak... Ama genede Ankara hakkında az çok bilgi edinmek istiom en son ortaokulda anıtkabir gezisinde gittim o zamandan buyana 10 sene geçti... Zaten geçmesede bi anıtkabiri gördük o kadar...[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur.
XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh™[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aegean, 18 April 2003 23:17 tarihinde demiş ki:
sincan da işin zor uzak yani ulaşımı da zor olur uzak yerlere genelde saatte 1 otobus koyuyorlar aksam 8 de de son otobus kalkıyor genelde cou yere techno mekan ben bilmem rock tarzı de guzel yerler bilirim[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)

Yaw 1 ay sonra gecicez farklı bi evede bana metro çart curt var dedi bizim hıyarlar hayda kardeşim... Yaw ne cins bi memleket bu Ankara hem diolar ulaşım manyak kolay her tarafa die hemde son otobüs 8'de alla alla nası bi iştir çözemedim ha... Off bea nası geccek bu 3.5 ay orada yaw...[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur.
XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh™[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Club tarzi fln yerler genelde bahcelievlerde kafa tayfa bulursan partiden gecilmez. Onun disinda konya yolu uzerindede bi club vardi onun disinda o turlerle ilgilenmedigim icin pek bilemiyorum.
Clubber arklara soylerim davetiye fln gelirse haberin olur.

Sincan a gelince pek bisey bekleme sehir olayina aliskinsan kabus gibi olabilir. Araban yoksa hele felaket club fln takilcagini sayarsak ulasim zor olur.[hline]KHaRoN
The clash of honor calls to stand when others fall
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw sıyırcam kardeşim... Off bea askere gider ayak nerden çıktı bu uyuz iş ya... Yandık desenize neyse araba np ama genede araba olmadan şu ulaşım işini halletmem gerek araba geldimi bütün aldığımız parayı benzine yatırırız. Neyse bakalım çözicez artık ulaşım olayını. Bu arada adam gibi coluk cocugun takılmadığı bi netcafe bilen varmı Kızılay'da isim olarak söylerseniz sevirim birde az çok adresini verirseniz...[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur.
XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh™[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
hmm xareo sincan sonradan gelişen bir yer.eskiden köy gibiymiş yani fazla iyi tipler yoktur çogu sağcı ve köylü tiplerdir orada fazla iyi vakit geçiremessin..
alışveriş için ferah ve iyi biryer için büyük migros,daha çeşit ve büyük bir yer için armada,diğer alışveriş için real i öneririm..
ayrıca sallata barmıdır ne sonra or/an şehrinde nispet bar falan var..
ankarada öyle çok tip bar falan yoktur..
neyse hangi dolmuşa binersen bin dönüşte mutlaka kızılayda durur..
kızılay'da birsürü yer var işte taksim gibi :)
hmm başka soru ;)[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Yine coolhand in karsisinda petek unlu mamulleri var ordada guzel pide yaparlar ora hengameyi dover. :-P

Ayrica nenehatunda Recep usta var mukemmel tava yapar.
or-an vede sancak mah. da 01 adana li ismail usta vardir mukemmel adana yapar. Bogaz konusunda istedigini sor ehehe :D[hline]KHaRoN
The clash of honor calls to stand when others fall
Sosyal ağlarda paylaş

ah o kuki de felakettir.
xare dur bekle abim 28 i Pazartesine ordayim insallah tabi ucak 19 saatte gelio ucaktan inip o havayi bi aliyim varya....
Neyse sen tel varsa numarayi fln ver bakariz ama sincan olayi pek ankara denemez sincan ankaranin icinde olmuyor. Sinir kasabasi de sen ona :)
Ki bence bulabilirdin baska bir yerdede ucuza.
bence baska bi yer bulmaya bak derim
Ne zaman varacaksin oraya tarih versen.
Donunce nasi olsa bos olcam okullar kapanana kadar.[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki:
angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum
Sosyal ağlarda paylaş

Sincandan Otobüz ve ya tren ile merkeze sıhıye ve kızılaya gele bilirsin.

ilk başlarda zor gelsede zamanla alışırsın yaklaşık 30 dakıka da merkeze gelirsin + sincanda gelişimini sürdüren ankaranı büyük ilçelerinden birisi.

takılacak mekan olarak cafe int kafe ve pub lar kızılayda bol miktarda mevcut hafta sonrlarıda cuma cumartesi club20 ve faces ı öneririm faces ortalam 50 100 kişilik ankaranın 2. trance clubu ve dikmen öveçlerde club 20 ise ankarada tek benimde sürekli gittiğim (askerden önce :) ) gerçekten faces e göre oldukça kaliteli bir club hafta sonralarında bol miktarda dj yi orda bula bilirsin dj lerin hepside tanınmış dj ler alien arkın bile gelmişti (mercan dede) nese işte böyle
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aegean, 18 April 2003 23:50 tarihinde demiş ki:
evet hosta cok guzeldır ben de cok severım :) ucuza kapatmak ıstıyorsan yuksel caddesınde hengame var 500 bıne gayet doyurucu kır pıdelerı yapıyorlar :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Hengame kazıkçı bi kerem... Necatibeyin üstünden geçen köprü üstündeki hengame daha büyük olmasına rağmen ordakiler çok daha ucuz sakaryadakinden :)

said:
XaeroFarb, 18 April 2003 23:20 tarihinde demiş ki:
Yaw ne cins bi memleket bu Ankara hem diolar ulaşım manyak kolay her tarafa die hemde son oto=http://www.paticik.com/forum/view.php?id=15622&page=3](given by BabacumMostors)
[/url]
Hengame kazıkçı bi kerem... Necatibeyin üstünden geçen köprü üstündeki hengame daha büyük olmasına rağmen ordakiler çok daha ucuz sakaryadakinden :)

said:
Ankara'da sincanda, batıkent, eryamanda oturursan tabi ulaşım zor gelir... Mesela ben cebecide oturuyom, burdan bütün merkezi yerler ortalama 20dk felan kızılay yürüyerek 20dk zaten, bize en uzak yerler 1sa oluyo :)[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayala[/b]
Ankara'da sincanda, batıkent, eryamanda oturursan tabi ulaşım zor gelir... Mesela ben cebecide oturuyom, burdan bütün merkezi yerler ortalama 20dk felan kızılay yürüyerek 20dk zaten, bize en uzak yerler 1sa oluyo :)[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetme
Sosyal ağlarda paylaş

sincan'ı zed'e sor.

ama istediğin gibi bi yer istiyosan bahçeli'de oturacan.ev kirası biraz zorlayabilir.
genelde öğrenci memleketi cebecidir.
ev kiraları ucuzdur.kızılaya yakındır.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
and so do the angels because of His Awe.
Sosyal ağlarda paylaş

Sincan biraz ters olmuş, yani şehir dışı orası.. Ulaşım felan desen tamam gündüz vakti ulaşım'da o kadar zorluk yaşamazsın, Ankara'nın her semt'inden Kızılay'a otobüs var fakat gece dışarı çıkıcam felan dersen araba şart.. İstanbul gibi gece geç saatte toplu taşım aracı felan yok 23:30- 24:00 gibi tüm toplu taşım araçları ortadan kalkar, ya taksi ile gitmen gerekir yada kendi araban ile, o nedenle sincan geceleri takılacam ama arabam yok diyorsan çok ters biryer..

Club olarak 20'den başka bir yer önermiyorum ankarada.. Faces felan da halt etmiş en son yedikleri naneden sonra zaten adam gibi takılan da yok oraya, adamlar gece milletin tam eğlencenin dozajını kaçırdığı anda basın mensub'larını içeri alıp herkesi reklam ettiler millete.. O geceden sonra müşterilerinin büyük bir kısmını kaybetti faces..

Club dışında güzl müziğimi dinliyim içkimi içeyim dersen çankaya taraflarında North Shields, Newcastle vs. gibi hoş pub'lar mevcut.. Yeni açılan Trends and Friends vs. var ama giriş ücreti uçuk..

Ağır takılırım felan dersen Köroğlunda Jackies var, ama kokonaların mekanı, pek tavsiye etmem..

Koru Sitesi ( konutkent / Çayyolu ) Salata bar ve North'un diğer şubesi mevcut..

Bilkent, Mayday ( Türkçe canlı vs. Arto felan kılıklı adamların müzik yaptığı piyasa mekanlar arasında )

Club öncesi piyasa ucuz ve kalabalık bir mekan istiyorsan da Tunalı altında Kebab 49 karşısında Hayyami Şarap evi vardır.. 12-1' e kadar doludur sonrasında içeridekilerin %70'i Club20 ye göçer... Sabah 3-4'e kadar da 20'de ikamet ederler, sonrası zaten ankarada hayat biter..

Bunun dışında yapabileceğin pek birşey yok.. Tabii sakarya vs. gibi yerlerde rock bar'larda ucuz bira vs. istersen o konuda başkaları sana bilgi verebilir..

Hadins sana ii eğlenceler..[hline] MCP | MCSE | CCNA
--------------------------------------
Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P]
Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P]
Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P]
Currently in Progress Cleric Celine
Excalibur | Albion / EU

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ra_d, 19 April 2003 21:45 tarihinde demiş ki:
sincan'ı zed'e sor.

ahah niye bana soruyo be?
gören de sincanda oturuyorum falan sanır. ortaokulu ve liseyi orda okudum o kadar (7 senecik) :)

kimseye de tavsiye etmem, allahın dağıdır. "burayı ucuz bulduk" falan demeyin, sonra çok pişman olursunuz. illa ucuz istiyosanız yenimahalle'den falan bi yer bulun. orası da kötüdür baya ama en azından ulaşım iyidir.[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...