odiflame Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Bilgisayarımda ilginç bir problem oluştu.oyun oynarken kendiliğinden kapanıyor.tekrar başlamaya çalışıyor fakat pc açılmıyor.takılıyor ve kapanıyor.kapanıncada power tuşundan tekrar pcyi başlatamıyorum.çok ilginç.13 senedir pc kullanıyorum ilk defa başıma geldi.neden kaynaklı olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 bişeyler fazla ısınıyordur(oyun oynarken dediğine göre ekran kartın). ama tekrar düğmeye basınca niye calısmıyor anlamadım. tam olarak bi ses bile çıkarmıyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Bana da olmuştu. İşlemcinin fazla ısınmasındandı sorun. Fanı çıkarıp temizleyip, altına yeni termal macun sürünce düzelmişti. Başka ısınması sorunu da olabilir ya da güç kaynağı da ömrünü tüketmiş olabilir. İlk aklıma gelenler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 başka bir sebep yoktur zaten yukardakinden başka diye tahmin ediyorum.. quadcore kullanıosan coretemp yoksa everest yükle sıcaklıklarına bak işlemcinin.everest herşeyin ısısını gösterio gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar