Azmodai Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 yeni gelmissin ama Emre ve cilgin tayfasi ile zaten ic iceymissin. yapacak bisi yok, otel yapmaya devam. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peanut Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 kermit said: Peanut said: kermit said: OHA DİLARA AMAN TANRIM KALBiM HIZLI HIZLI ATIYO ŞU ANDA edit: heyecandan yanlış yazmışım her şeyi noldu en son küsüp beni terketmistin? KADINIMSIN TERKETMEM BEN ! I've a boyfriend. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 adresini ver o boyfirendin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Dilara, boyfriend moyfriend dinlemeyiz, If you have a boyfriend, I have an irresistible charm and my biceps weigh 20kg each. Please be mine. Please. thx bb kk. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 kermit said: adresini ver o boyfirendin Buyrun, benim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peanut Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Azmodai said: yeni gelmissin ama Emre ve cilgin tayfasi ile zaten ic iceymissin. yapacak bisi yok, otel yapmaya devam. spontane olarak tanisip eglendigimiz bi grup genc ve ben. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 arkadaş bildik lan sizi yeter ama ha seviyorum diyorum inanmıyosunuz lan yazılmayın dilaraya. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 kermitin bisepsler benimki kadar muhtesem ve donanimli olmasa da, cekiliyorum bu yaristan. Gokalp, sana kolay gelsin... zor lokma bulmussun... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peanut Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 sfhsasd lutfen iliskime comak sokmayiniz. biz birbirimizi seviyoruz. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 hosgeldin(:D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Azmodai said: kermitin bisepsler benimki kadar muhtesem ve donanimli olmasa da, cekiliyorum bu yaristan. Gokalp, sana kolay gelsin... zor lokma bulmussun... bsepslerimiz yok ama sevgimiz var dayı keşke herkes senin gibi anlayışlı olsaydı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peanut Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 sesu said: hosgeldin(:D sesu bi gel de havuza girelim artikin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 nasi ya sdf neyse gireriz haha Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 kermit said: arkadaş bildik lan sizi yeter ama ha seviyorum diyorum inanmıyosunuz lan yazılmayın dilaraya. iyi ki terk etmişim zamanında........... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peanut Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 sesu said: nasi ya sdf neyse gireriz haha lan sen degil miydin yoksa kaan felanz berabercenek havuza gittigimiz? sensin be o. tanimadin mi haci beni? ok taam ya. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Zuaaa hayırsız şesu. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 utopia said: kermit said: arkadaş bildik lan sizi yeter ama ha seviyorum diyorum inanmıyosunuz lan yazılmayın dilaraya. iyi ki terk etmişim zamanında........... DİLARA KİMMİŞ YA DÜNYALAR HGÜZEL AŞKIM GELMİŞ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Peanut said: sesu said: nasi ya sdf neyse gireriz haha lan sen degil miydin yoksa kaan felanz berabercenek havuza gittigimiz? sensin be o. tanimadin mi haci beni? ok taam ya. OHA sen o dilarasin sdfsdf seni hatirlamaz miyim canim ben bu dilara kim yeaa diye okuyorum 2 saattir asdyhsad HOSGELDIN LAN daha bir sevindim simdi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 kimin altısın lol.. acık aıck patiye dilarayım ben diye giren de olmaz ki.. bu da kesin kufreder 3 gune.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 oha sesu onayladı hatta kızla havuza bile girmi,s :D:DD ee sesu nasıldı?? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 kermit said: utopia said: kermit said: arkadaş bildik lan sizi yeter ama ha seviyorum diyorum inanmıyosunuz lan yazılmayın dilaraya. iyi ki terk etmişim zamanında........... DİLARA KİMMİŞ YA DÜNYALAR HGÜZEL AŞKIM GELMİŞ evet evet inanıyorum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Taş gibi bir arkadaşımız kendisi, fake değil. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 screwy said: oha sesu onayladı hatta kızla havuza bile girmi,s :D:DD ee sesu nasıldı?? please, i assure confidentiality :P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 DILARAAAA... SESSUUUU gel msn e gel bebiş yeaa. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 gelemiyorum okuldayim bir de bana bebis dedikten sonra seninle konusur muyum bilmiyorum sdf Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.