Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

deve 3. digiturk almamak için sorunsal

Jadelith

Öne çıkan mesajlar

şimdii.

kendi odama 40' 1080 samsung aldım kampanyadan. ama hd liğini kullanabilmek için de ya digitürk ya da hd smart alıcam.

fakat evde 2 digitürk daha varken, ve hd smart yıllık 250 lira iken, 3. digitürkü alacağıma hd smart alalım bari dedim. ha bide hem hd ligtv hem comedymax filan olan paket ayda 90 lira o da var : )

şimdi şunu merak ediyorum. digitürk boş dekoder (ya da neyse ismi o kutunun) satıyor mu? süper paket var zaten bi tane evde, isteyince kartını alırım kendi kutuma takarım, istersem de hd smart kalır diye düşündüm. böylece hem şampiyonlar ligi hem lig hd olur.

bide, d smart hem uefa hem şampi mi veriyo yoksa sdece şampiyonlar ligi mi?

hd smartı olan var mı, tecrübeleri nedir, bide onu yazarsanız sevindirik olucam

saolun varolun
Sosyal ağlarda paylaş

hdsmart almayı düşünüyordum, bi ara normal dsmart gibi bir defalık 900 lira gibi bi para verip sınırsız üye olunabiliyordu, ama fırsatı kaçırdım şimdi yıllık üyelikle alıyorlar. konuştuğum bayi hd için acele etmememi söyledi, sanırım fiyatlarda bir düşüş bekliyorlar.

evde iki tane digitürk varsa hdsmart alman farklı bir tat olması açısından iyi olur, evde kanald çok izleniyorsa hd'si güzel bir keyif olacaktır, maçlardaki hd de sanırım bank asya maçlarında yok, sadece uefa ve şampiyonlar ligi maçlarında var. uefa maçlarında da misal galatasarayın sadece iç saha maçları var, deplasman maçları kim kaparsa onun elinde kalıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

kablolu tv gibi değil digiturk. eğer aynı receiverdan görüntüyü paylaştırırsan iki tv ye de aynı yayını vermek zorundasın. A odasında kanal d açıksa B odasında show tv açamıyorsun yani. Bu yüzden 2. receiver şart, her receiver için de üyelik şart. Hayat zor
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:
E yani, hayır 2 digiturk'ü nasıl ve neden kullandığınızı da anlamadım ben? Paket farklılıkları falan mı var? Evinde televizyon izlenmeyen birisi olarak bihaberim digiturkten vs.

evinde televizyon izlenmeyen? nası yaniea.

maçları napıyosunuz? haber izlemiyo musunuz?

alala :P
Sosyal ağlarda paylaş

Jadelith said:
almıcam zaten vazgeçtim. odaya kablo çekicem, istediğim zaman diğer tvlerden birinin digitürkünü alırım.

E bunu al ozm. Fazla izlenmiyorsa digiturk'un biri bedavaya halledersin işini. Kumandayla değiştiriliyorsunda , Yalnız iki televizyonda aynı şeyi izliyor.
http://www.aktifalarm.com/index6-4a.html
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...