Asteroth Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Hiç sanmıyorum gerçi çıkacağını ama, vakt-i zamanında (Bir 8-10 sene oldu sanırım) Pişmiş Kelle'de Muhlis Bey vardı, oradaki bir şiiri arıyorum. "Kestim yarin yarısını Benim yarim, yarım yarim." şeklinde başlıyordu. Var mıdır bunun tamamını bulabilecek babayiğit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Kestim yarin yarısını Benim yarim yarım yarim Yarı yarim gelse yarın Hani derim öbür yarın? Tamağmını vermem hemen Bugün yarın, yarın yarın. Bem yarimin yarısını Attım yardan aşağı Yarın yarısında kaldı Yarin yarısı Yarın atacam yardan Yarin öbür yarısını Yarısına yaramadı Öbür yarısına yarasın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Oha Baggio çok sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Önemli değil, Google sağolsun. "Müdür müdür müdür" bilmecemizin şiirsel türevi galiba bu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 aman dikkat! http://www.zamane-sozluk.com/sozluk.aspx?x=yar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Neye dikkat anlamadım? Ezberden yazmadım ya ben de, Google diyorum işte, onu diyorsan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Ben ilk iki satırı yazıp bulamamıştım, Google özürlü müyüm neyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 "Kestim yarin yarısını" diye tırnak içinde arattım ben, çıktı direk başlarda. Tırnakla aratınca kelime öbeğini arattığın gibi aynen bulmaya çalışıyor. Tırnaksız yazarsan içinde o 3 kelime geçen her şeyi döküyor, şiir ararken verimsiz oluyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Tekrardan sağol valla, çok iyi oldu ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Google: Beşinci Kutsal Kitap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar