Kerhuzad Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 evet runuodan onra en ii emulator pol deniliyor peki neen bizim serverlarımız pol emulatoru ile açılmıyor acaba bilen varmı pol server kurmayı ben bi kere uğraşmıştım bi türlü açamadım serverı hata verip duruyordu yanlışmı kurdum ne yaptım bilemiyorum bana açıklayabilecek varsa çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Deedstyger bilgiliydi bu konuda, ozel'den mesaj atarsaniz ilgilenir sanirim sizinle.[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 deedstyger çok az giriyor sanırım hem özelden olmasın bence bilen yapabilen biri varsa burdan yazsında herkes kaynak olarak kullanabilsin bilen varmı? [Bu mesaj Kerhuzad tarafından 20 Mayıs 2004 21:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 pol hakkında belli bir miktar bilgim vardır.özel msg yoluyla iletişime geçebiliriz.[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad welcome back!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 özel mesaj attımda bilgilerinin burdan tutorial olarak bi anlatıversen çok makbule gecer aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 yaw kusura bakmayında Pol baya eski Sphere den de ii durumda oldugu sölenemez napıcaksın pol'ü ?[signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır... Indinolla Developer || MSN || Indinolla UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 pol,sphereden kat kat iyidir.Bu zaten kesin birşey ama polü çözmüş adam zaten belli bir miktar kaçırmış olması gerek çözülmez trigonometri falan çöz daha iyi[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad welcome back!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 sphere > pol kolaylık, stabilite ve özellikle debugging.[signature][hline]Silencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 bencede sphere daha iyi ayrıca pol türkiyede yaygın olmadığından kodlama dilini bilen kişilerin sayısıda az.[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar